Nyheder & Arrangementer
Menu
19.09.2017
kl. 12:00-16:00
 

Få overblik over dine muligheder for et studie- eller praktikophold i udlandet.På EDU Days, der er Danmarks største messe om studier i udlandet, får du alt samlet på ét sted:mød vores universiteterfå afgørende tips til legatsøgningbliv klogere på praktik i fem storbyerhør oplæg fra netop hjemvendte studerendefå individuel hjælp af EDU's vejlederteam, der selv har læst i udlandet  Tid og sted for EDU Days i Odense:Tirsdag den 19. september 2017 - Kl. 12:00 - 16:00 Erhvervsakademiet Lillebælt 5000 Odense C.Arrangementet er gratis og åbent for alle studerende i Odense. Tilmeld dig herunder.Byt læsesalen ud med en plads på EDU DaysTilmeld dig på www.edu-days.dk.

20.09.2017
kl. 12:00-17:00
 

Få overblik over dine muligheder for et studie- eller praktikophold i udlandet.På EDU Days, der er Danmarks største messe om studier i udlandet, får du alt samlet på ét sted:mød vores universiteterfå afgørende tips til legatsøgningbliv klogere på praktik i fem storbyerhør oplæg fra netop hjemvendte studerendefå individuel hjælp af EDU's vejlederteam, der selv har læst i udlandet  Tid og sted for EDU Days i Aarhus:Onsdag den 20. september, Kl. 12:00 - 17:00 Hotel Scandic Aarhus City Østergade 10 8000 Aarhus CArrangementet er gratis. Tilmeld dig herunder.Byt læsesalen ud med en plads på EDU DaysTilmeld dig på www.edu-days.dk.

21.09.2017
kl. 12:00-17:00
 

Få overblik over dine muligheder for et studie- eller praktikophold i udlandet.På EDU Days, der er Danmarks største messe om studier i udlandet, får du alt samlet på ét sted:mød vores universiteterfå afgørende tips til legatsøgningbliv klogere på praktik i fem storbyerhør oplæg fra netop hjemvendte studerendefå individuel hjælp af EDU's vejlederteam, der selv har læst i udlandet  Tid og sted for EDU Days i Aalborg:Torsdag den 21. september 2017, kl. 12:00 - 17:00DGI-Huset i Nordkraft Teglgårds Plads 1 9000 AalborgArrangementet er gratis. Tilmeld dig herunder.Byt læsesalen ud med en plads på EDU DaysTilmeld dig på www.edu-days.dk.

03.10.2017
kl. 16:00-18:00
 

Kribler det i dig for at bytte den kolde læsesal ud med nye himmelstrøg? Og er du træt af den samme, kedelige cykeltur til uni? Eller har du bare lyst til – bogstaveligt talt – at svede over eksamen i nye (og måske varmere) omgivelser?Ja, ja og ja? Godt. Så er det her noget for dig. På kun to timer får du overblik over ansøgningsprocessen, hvis du vil på studie- eller praktikophold i udlandet. Byt dit studie ud med et semester eller en hel uddannelse på et af de 53 universiteter, vi samarbejder med. Eller lad os finde en praktikplads til dig, som får dit CV til at overshine de fleste andres. Gå ikke glip af:Overblik over ansøgningsprocessen til dit udlandsopholdHjælp til at finde fag og få din forhåndsgodkendelseFinansieringsmulighederne ved et udlandsopholdRøverhistorier og gode råd fra en EDU-studerendeØg chancerne for optagelse, mens du sparer tid...  Vidste du, at hele 98 % af EDU’s ansøgere bliver optaget? Den er god nok. Vi hjælper dig hele vejen. Du sparer både tid og undgår at sende en forkert ansøgning af sted. Når vi modtager din ansøgning får du en personlig vejleder, som tjekker, at alt spiller inden vi sender den af sted. Find dine spørgsmål frem - vi har svarene til dig. Er du allerede i gang med ansøgningsprocessen? Giv os et kald, så hjælper vi dig videre i processen. Og du er selvfølgelig også velkommen til mødet.Her møder du op:Infomødet finder sted onsdag d. 3. oktober 2017, kl. 16.00 - 18.00.EDU's mødelokade  Store Kirkestræde 1, 2.  1073 København KTilmeld dig her:

03.10.2017
kl. 18:15-20:00
 

Har du sigtekornet rettet mod en international karriere inden for business?Du får ikke en meget mere international og erhvervsrettet Master end ved at studere på Hult International Business School. Hult har campusser i syv forskellige byer i fire forskellige lande og er dermed et af verdens mest internationale business schools. Deres rotations-princip gør, at du kan læse i tre forskellige lande på bare et år. Så der er gode muligheder for at få dét kulturelle studiefix, der matcher din faglighed og personlighed. En hel uddannelse i udlandet giver dig:Et internationalt studiemiljø på top-niveauEn kulturel hverdag i Boston, San Francisco, London, Dubai, Shanghai, New York eller AshridgeEt globalt netværk, der er værdifuldt i resten af din karrierePå Hult kan du udelukkende læse en hel uddannelse. Du kan læse en bachelor på 3-4 år eller du kan læse en master på 1 år. Du har altså god tid til at lære dine medstuderende at kende, lære kulturen og opbygge et netværk for livet. Du kan læse mere om Hult's programmer på universitetsprofilen. Mød Hult hos EDUTirsdag d. 3. oktober kan du møde Hanna Jacobsson, der er Director of Enrollment på Master-niveau på Hult International Business School. Hanna vil være vært for dette informationsmøde om Hult Master-programmerne for 2018, som du kan læse i i San Francisco, Boston, London og Dubai. Til første del af mødet deltager også Cecilia Flachs, der bliver din vejleder hos EDU, hvis du søger ind på Hult. På mødet får du indblik i, hvordan Hult's 1-årige kandidatuddannelser er struktureret og alle de muligheder, som venter dig, hvis du starter.Du vil lære, hvordan dét at studere på Hult, vil kunne opfylde dine personlige og faglige ønsker. Du bliver også introduceret til det unikke Global Campus Rotation program, ansøgningskrav, og kommende muligheder for stipendier. Hanna vil også være tilgængelig til at tage et kig på din profil, og en snak om din motivation for at ansøge til Hult International Business School.Tid og stedTirsdag d. 3. oktober Kl. 18:15-20:00 EDU's mødelokale Nikolaj Plads 26, 2. sal 1067 København KTilmeld dig og kom et skridt nærmere din internationale karriereVi har et begrænset antal pladser til dette eksklusive arrangement. Tilmeld dig det gratis arrangement her.

25.10.2017
kl. 16:00-18:00
 

Kribler det i dig for at bytte den kolde læsesal ud med nye himmelstrøg? Og er du træt af den samme, kedelige cykeltur til uni? Eller har du bare lyst til – bogstaveligt talt – at svede over eksamen i nye (og måske varmere) omgivelser?Ja, ja og ja? Godt. Så er det her noget for dig. På kun to timer får du overblik over ansøgningsprocessen, hvis du vil på studie- eller praktikophold i udlandet. Byt dit studie ud med et semester eller en hel uddannelse på et af de 53 universiteter, vi samarbejder med. Eller lad os finde en praktikplads til dig, som får dit CV til at overshine de fleste andres. Gå ikke glip af:Overblik over ansøgningsprocessen til dit udlandsopholdHjælp til at finde fag og få din forhåndsgodkendelseFinansieringsmulighederne ved et udlandsopholdRøverhistorier og gode råd fra en EDU-studerendeØg chancerne for optagelse, mens du sparer tid...  Vidste du, at hele 98 % af EDU’s ansøgere bliver optaget? Den er god nok. Vi hjælper dig hele vejen. Du sparer både tid og undgår at sende en forkert ansøgning af sted. Når vi modtager din ansøgning får du en personlig vejleder, som tjekker, at alt spiller inden vi sender den af sted. Find dine spørgsmål frem - vi har svarene til dig. Er du allerede i gang med ansøgningsprocessen? Giv os et kald, så hjælper vi dig videre i processen. Og du er selvfølgelig også velkommen til mødet.Her møder du op:Infomødet finder sted onsdag d. 25. oktober 2017, kl. 16.00 - 18.00.EDU's mødelokade  Store Kirkestræde 1, 2.  1073 København K