Nyheder & Arrangementer
Menu
25.10.2017
kl. 16:00-18:00
 

Kribler det i dig for at bytte den kolde læsesal ud med nye himmelstrøg? Og er du træt af den samme, kedelige cykeltur til uni? Eller har du bare lyst til – bogstaveligt talt – at svede over eksamen i nye (og måske varmere) omgivelser?Ja, ja og ja? Godt. Så er det her noget for dig. På kun to timer får du overblik over ansøgningsprocessen, hvis du vil på studie- eller praktikophold i udlandet. Byt dit studie ud med et semester eller en hel uddannelse på et af de 53 universiteter, vi samarbejder med. Eller lad os finde en praktikplads til dig, som får dit CV til at overshine de fleste andres. Gå ikke glip af:Overblik over ansøgningsprocessen til dit udlandsopholdHjælp til at finde fag og få din forhåndsgodkendelseFinansieringsmulighederne ved et udlandsopholdRøverhistorier og gode råd fra en EDU-studerendeØg chancerne for optagelse, mens du sparer tid...  Vidste du, at hele 98 % af EDU’s ansøgere bliver optaget? Den er god nok. Vi hjælper dig hele vejen. Du sparer både tid og undgår at sende en forkert ansøgning af sted. Når vi modtager din ansøgning får du en personlig vejleder, som tjekker, at alt spiller inden vi sender den af sted. Find dine spørgsmål frem - vi har svarene til dig. Er du allerede i gang med ansøgningsprocessen? Giv os et kald, så hjælper vi dig videre i processen. Og du er selvfølgelig også velkommen til mødet.Her møder du op:Infomødet finder sted onsdag d. 25. oktober 2017, kl. 16.00 - 18.00.EDU's mødelokade  Store Kirkestræde 1, 2.  1073 København K

26.10.2017
kl. 13:30-15:30
 

Kribler det i dig for at bytte den kolde læsesal ud med nye himmelstrøg? Og er du træt af den samme, kedelige cykeltur til uni? Eller har du bare lyst til – bogstaveligt talt – at svede over eksamen i nye (og måske varmere) omgivelser?Ja, ja og ja? Godt. Så er det her noget for dig. På kun to timer får du overblik over ansøgningsprocessen, hvis du vil på studie- eller praktikophold i udlandet. Byt dit studie ud med et semester eller en hel uddannelse på et af de 53 universiteter, vi samarbejder med. Eller lad os finde en praktikplads til dig, som får dit CV til at overshine de fleste andres. Gå ikke glip af:Overblik over ansøgningsprocessen til dit udlandsopholdHjælp til at finde fag og få din forhåndsgodkendelseFinansieringsmulighederne ved et udlandsopholdRøverhistorier og gode råd fra en EDU-studerendeØg chancerne for optagelse, mens du sparer tid...  Vidste du, at hele 98 % af EDU’s ansøgere bliver optaget? Den er god nok. Vi hjælper dig hele vejen. Du sparer både tid og undgår at sende en forkert ansøgning af sted. Når vi modtager din ansøgning får du en personlig vejleder, som tjekker, at alt spiller inden vi sender den af sted. Find dine spørgsmål frem - vi har svarene til dig. Er du allerede i gang med ansøgningsprocessen? Giv os et kald, så hjælper vi dig videre i processen. Og du er selvfølgelig også velkommen til mødet.Her møder du op:Infomødet finder sted torsdag d. 26. oktober 2017, kl. 13.30 - 15.30.Godsbanen Lokale: Kedlen Skovgaardsgade 3 8000 Aarhus CTilmeld dig her:

01.11.2017
kl. 14:00-16:00
 

Kribler det i dig for at bytte den kolde læsesal ud med nye himmelstrøg? Og er du træt af den samme, kedelige cykeltur til uni? Eller har du bare lyst til – bogstaveligt talt – at svede over eksamen i nye (og måske varmere) omgivelser?Ja, ja og ja? Godt. Så er det her noget for dig. På kun to timer får du overblik over ansøgningsprocessen, hvis du vil på studie- eller praktikophold i udlandet. Byt dit studie ud med et semester eller en hel uddannelse på et af de 53 universiteter, vi samarbejder med. Eller lad os finde en praktikplads til dig, som får dit CV til at overshine de fleste andres. Gå ikke glip af:Overblik over ansøgningsprocessen til dit udlandsopholdHjælp til at finde fag og få din forhåndsgodkendelseFinansieringsmulighederne ved et udlandsopholdRøverhistorier og gode råd fra en EDU-studerendeØg chancerne for optagelse, mens du sparer tid...  Vidste du, at hele 98 % af EDU’s ansøgere bliver optaget? Den er god nok. Vi hjælper dig hele vejen. Du sparer både tid og undgår at sende en forkert ansøgning af sted. Når vi modtager din ansøgning får du en personlig vejleder, som tjekker, at alt spiller inden vi sender den af sted. Find dine spørgsmål frem - vi har svarene til dig. Er du allerede i gang med ansøgningsprocessen? Giv os et kald, så hjælper vi dig videre i processen. Og du er selvfølgelig også velkommen til mødet.Her møder du op:Infomødet finder sted onsdag d. 1. november 2017, kl. 14.00 - 16.00.HUSET Hasserisgade 10 Lokale: Salen Aalborg CTilmeld dig her:

06.11.2017
kl. 16:00-18:30
 

Bemærk: Dette arrangement er kun for studerende, der allerede er optaget eller har indsendt en ansøgning til EDU. Undersøg derudover længere nede i teksten, om netop dit universitet og/eller destination er repræsenteret ved dette møde.Så nærmer tiden sig for, at du skal afsted på studieophold i udlandet. Du har indsamlet papirer, gennemgået fagdatabaser, arbejdet på forhåndsgodkendelse - du sidder måske tilmed nu med dit optagelsesbrev i hånden. Og nu kommer slutspurten så. De sidste trin i processen.Og for at vi er sikre på, at du er klædt så godt på som muligt, inviterer vi dig hermed til EDUs pre-departure møde.På mødet vil du:Møde andre studerende, der skal afsted til samme universitet som digMøde andre studerende, der tidligere har været afstedKunne snakke med en EDU-vejlederOg på mødet vil du høre mere om:VisumBoligStudiestartForsikringKulturmødetFlybilletterGode rådog meget mere…Her møder du op:Pre-departure mødet finder sted mandag d. 6. november, 2017, kl. 16.00 - 18.30.EDU's lokaler Store Kirkestræde 1, 2. sal 1073 København K.OBS: Dette møde vil udelukkende være åbent for ansøgere til alle EDU's partneruniversiteter i USA, Canada, Asien, Europa og praktik.Tilmeld dig her:

07.11.2017
kl. 16:00-18:30
 

Bemærk: Dette arrangement er kun for studerende, der allerede er optaget eller har indsendt en ansøgning til EDU. Undersøg derudover længere nede i teksten, om netop dit universitet og/eller destination er repræsenteret ved dette møde.Så nærmer tiden sig for, at du skal afsted på studieophold i udlandet. Du har indsamlet papirer, gennemgået fagdatabaser, arbejdet på forhåndsgodkendelse - du sidder måske tilmed nu med dit optagelsesbrev i hånden. Og nu kommer slutspurten så. De sidste trin i processen.Og for at vi er sikre på, at du er klædt så godt på som muligt, inviterer vi dig hermed til EDU's pre-departure møde.På mødet vil du:Møde andre studerende, der skal afsted til samme universitet som digMøde andre studerende, der tidligere har været afstedKunne snakke med en EDU-vejlederOg på mødet vil du høre mere om:VisumBoligStudiestartForsikringKulturmødetFlybilletterGode rådog meget mere…Her møder du op:Pre-departure mødet finder sted tirsdag d.7. november, 2017, kl. 16.00 - 18.30.Godsbanen, Lokale: Remisen Skovgaardsgade 3 8000 Aarhus C.OBS: Dette møde vil udelukkende være åbent for ansøgere til alle EDU's partneruniversiteter i USA, Canada, Asien, Europa og praktik.Tilmeld dig her:

10.11.2017
kl. 14:30-16:00
 

Er du en seriøs studerende med sigtekortet rettet på en fed, fremtidig karriere? Vil du studere på et af verdens absolut bedste universiteter? Du kan vælge et sommer school ophold eller som noget nyt et study abroad semester på University of California, Berkeley! Universitetet er Californiens ældste og det ligger kun en halv times kørsel fra San Francisco. Mød UC Berkeley hos EDU! Fredag d. 10. november kan du møde Co-director for Berkeley-Haas, Alex Budack og vores vejleder for Berkeley, Mathilde. Der vil være intro ved vores vejleder, Mathilde, og hun vil være tilgængelig under hele mødet til at besvare spørgsmål vedr. ansøgningsproces osv.Alex Budack vil være vært for dette infomøde, og på mødet får du indblik i, hvordan det er at være studerende på et af verdens bedst rangerede universiteter, og få indblik i hvilket program, der passer bedst til dig. Så hvis du vil blive klogere på dine fremtidige muligheder, så er det d. 10. november, det sker.  Her møder du op:Infomødet finder sted fredag d. 10. november 2017, kl. 14.30 - 16.00.EDU's mødelokade Store Kirkestræde 1, 2. 1073 København K  Tilmeld dig her: