Nyheder & Arrangementer
Menu
28.05.2018
kl. 16:00-18:30
 

Bemærk: Dette arrangement er kun for studerende, der allerede er optaget eller har indsendt en ansøgning til EDU. Undersøg derudover længere nede i teksten, om netop dit universitet og/eller destination er repræsenteret ved dette møde.Så nærmer tiden sig for, at du skal afsted på studieophold i udlandet. Du har indsamlet papirer, gennemgået fagdatabaser, arbejdet på forhåndsgodkendelse - du sidder måske tilmed nu med dit optagelsesbrev i hånden. Og nu kommer slutspurten så. De sidste trin i processen.Og for at vi er sikre på, at du er klædt så godt på som muligt, inviterer vi dig hermed til EDU's pre-departure møde. Mødet vil tage udgangspunkt i pre-departure guiden og sikre, at du har fået al den nødvendige information inden afgang. På mødet vil du:Møde andre studerende, der skal afsted til samme universitet som digMøde andre studerende, der tidligere har været afstedKunne snakke med en EDU-vejlederOg på mødet vil du høre mere om:VisumBoligStudiestartForsikringKulturmødetFlybilletterGode rådog meget mere…Her møder du op:Pre-departure mødet finder sted mandag d.28. maj, 2018, kl. 16.00 - 18.30.EDU's mødelokaleSt. Kirkestræde 1, 2. sal1073 København K.OBS: Dette møde vil udelukkende være åbent for ansøgere til:California State University Channel IslandsCalifornia State University Long BeachCalifornia State University NorthridgeHult International Business SchoolMiddlebury Institute of International StudiesSan José State UniversityUniversity of California BerkeleyUniversity of California DavisUniversity of California Los AngelesUniversity of California San DiegoAIC San FranciscoTilmeld dig her: 

29.05.2018
kl. 16:00-18:30
 

Bemærk: Dette arrangement er kun for studerende, der allerede er optaget eller har indsendt en ansøgning til EDU. Undersøg derudover længere nede i teksten, om netop dit universitet og/eller destination er repræsenteret ved dette møde.Så nærmer tiden sig for, at du skal afsted på studieophold i udlandet. Du har indsamlet papirer, gennemgået fagdatabaser, arbejdet på forhåndsgodkendelse - du sidder måske tilmed nu med dit optagelsesbrev i hånden. Og nu kommer slutspurten så. De sidste trin i processen.Og for at vi er sikre på, at du er klædt så godt på som muligt, inviterer vi dig hermed til EDU's pre-departure møde. Mødet vil tage udgangspunkt i pre-departure guiden og sikre, at du har fået al den nødvendige information inden afgang. På mødet vil du:Møde andre studerende, der skal afsted til samme universitet som digMøde andre studerende, der tidligere har været afstedKunne snakke med en EDU-vejlederOg på mødet vil du høre mere om:VisumBoligStudiestartForsikringKulturmødetFlybilletterGode rådog meget mere…Her møder du op:Pre-departure mødet finder sted tirsdag d.29. maj, 2018, kl. 16.00 - 18.30.EDU's mødelokaleSt. Kirkestræde 1, 2. sal1073 København K.OBS: Dette møde vil udelukkende være åbent for ansøgere til:Fudan UniversityUIBE BeijingThe University of Nottingham NingboSwinburne University of Technolog SarawakThe University of Nottingham MalaysiaSingapore Campus of James Cook UniversityRMIT University VietnamRegent's University LondonUniversity of BirminghamUniversity of EssexUniversity of HullVrije UniversiteitAIC LondonAIC Hong KongTilmeld dig her: (Tilmeldingsfunktionen er midlertidigt nede - kontakt EDU for tilmelding)

05.06.2018
kl. 17:30-18:30
 

Vil du studere i naturskønne Canada på et af landets tre bedst universiteter? Vil du bo i verdens top fem over most livable cities - Vancouver? (Faktisk ligger den over København på listen) Vil du ha' overdådig og overdreven flot natur i baghaven? Så har vi godt nyt! Tirsdag d. 5. juni fra 17.30 - 18.30 kan du komme lidt tættere på den canadiske drøm, når vi i samarbejde med University of British Columbia (UBC) og Charlene Chang, der er international advisor på UBC, afholder et online webinar. Her kan du få svar på alle de spørgsmål du har om UBC, Vancouver og Canada. Du bliver introduceret til universitetet og campus, der er perfekt beliggende i den charmerende og smukke storby, Vancouver. Du kan høre om dine mange muligheder på UBC. Vi har EDU's UBC vejleder med på sidelinjen, så du kan roligt stille spørgsmål omkring optagelsesprocessen osv. - alt det, kan hun nemlig hjælpe dig med.  Et universitet i top-klassenUniversity of British Columbia er konstant i top tre over Canadas bedste universiteter og er samtidig ranket blandt de bedste 50 univeresiteter i verden. Derudover kan UBC bryste sig af hele syv nobelpristagere. Universitetet har to campusser, et i Vancouver og et i Okanagan. Vancuver er en af de fedeste storbyer i Canada - og i verden. Her får du det urbane liv kombineret med udsigt til sneklædte bjerge, store parker og med en perfekt placering ud til vandet. UBC's Vancouver campus er det største med over 35.000 studerende.  UBC's campus Okanagan ligger derimod inde i landet, i den berømte Okanagan Valley, som befinder sig 400 km fra Vancouver og 500 km fra Seattle. Det tæller 7.000 studerende på campus og ligger bare 30 miutter med bus fra regionens største by, Kelowna med 180.000 indbyggere.  Tilmeld dig webinaretNår du tilmelder dig, får du sendt linket til webinaret med det samme. Så kan du se med online fra det sted, der passer dig allerbedst. Tilmeldingssystemet er i øjeblikket ude af funktion. Skriv til Frederik på: ftt@edu-danmark.dk hvis du vil tilmeldes.

13.06.2018
kl. 16:00-18:00
 

Kribler det i dig for at bytte den kolde læsesal ud med nye himmelstrøg? Og er du træt af den samme, kedelige cykeltur til uni? Eller har du bare lyst til – bogstaveligt talt – at svede over eksamen i nye (og måske varmere) omgivelser?Ja, ja og ja? Godt. Så er det her noget for dig. På kun to timer får du overblik over ansøgningsprocessen, hvis du vil på studie- eller praktikophold i udlandet. Byt dit studie ud med et semester eller en hel uddannelse på et af de 56 universiteter, vi samarbejder med. Eller lad os finde en praktikplads til dig, som får dit CV til at overshine de fleste andres. Gå ikke glip af:Overblik over ansøgningsprocessen til dit udlandsopholdHjælp til at finde fag og få din forhåndsgodkendelseFinansieringsmulighederne ved et udlandsopholdRøverhistorier og gode råd fra en EDU-studerendeØg chancerne for optagelse, mens du sparer tid...  Vidste du, at hele 98 % af EDU’s ansøgere bliver optaget? Den er god nok. Vi hjælper dig hele vejen. Du sparer både tid og undgår at sende en forkert ansøgning af sted. Når vi modtager din ansøgning får du en personlig vejleder, som tjekker, at alt spiller inden vi sender den af sted. Find dine spørgsmål frem - vi har svarene til dig. Er du allerede i gang med ansøgningsprocessen? Giv os et kald, så hjælper vi dig videre i processen. Og du er selvfølgelig også velkommen til mødet.Her møder du op:Infomødet finder sted onsdag d. 13. juni, kl. 16.00 - 18.00.HUSET Lokale: Salen Hasserisgade 10 Aalborg CTilmeld dig her:Tilmeldingssystemet er i øjeblikket ude af funktion. Skriv til Frederik på: ftt@edu-danmark.dk hvis du vil tilmeldes.

20.06.2018
kl. 16:00-18:00
 

Kribler det i dig for at bytte den kolde læsesal ud med nye himmelstrøg? Og er du træt af den samme, kedelige cykeltur til uni? Eller har du bare lyst til – bogstaveligt talt – at svede over eksamen i nye (og måske varmere) omgivelser?Ja, ja og ja? Godt. Så er det her noget for dig. På kun to timer får du overblik over ansøgningsprocessen, hvis du vil på studie- eller praktikophold i udlandet. Byt dit studie ud med et semester eller en hel uddannelse på et af de 56 universiteter, vi samarbejder med. Eller lad os finde en praktikplads til dig, som får dit CV til at overshine de fleste andres. Gå ikke glip af:Overblik over ansøgningsprocessen til dit udlandsopholdHjælp til at finde fag og få din forhåndsgodkendelseFinansieringsmulighederne ved et udlandsopholdRøverhistorier og gode råd fra en EDU-studerendeØg chancerne for optagelse, mens du sparer tid...  Vidste du, at hele 98 % af EDU’s ansøgere bliver optaget? Den er god nok. Vi hjælper dig hele vejen. Du sparer både tid og undgår at sende en forkert ansøgning af sted. Når vi modtager din ansøgning får du en personlig vejleder, som tjekker, at alt spiller inden vi sender den af sted. Find dine spørgsmål frem - vi har svarene til dig. Er du allerede i gang med ansøgningsprocessen? Giv os et kald, så hjælper vi dig videre i processen. Og du er selvfølgelig også velkommen til mødet.Her møder du op:Infomødet finder sted onsdag d. 20. juni, kl. 16.00 - 18.00.EDU's mødelokale  St. Kirkestræde 1, 2. sal 1073 København KTilmeld dig her:Tilmeldingssystemet er i øjeblikket ude af funktion. Skriv til Frederik på: ftt@edu-danmark.dk hvis du vil tilmeldes. p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Tahoma; color: #52694c}