Nyheder & Arrangementer
Menu
20.11.2017
kl. 16:00-18:30
 

OBS: Arrangementet er lukket for tilmeldinger. Hvis du ønsker at blive tilmeldt, skal du kontakte EDU for eftertilmelding.Bemærk: Dette arrangement er kun for studerende, der allerede er optaget eller har indsendt en ansøgning til EDU. Undersøg derudover længere nede i teksten, om netop dit universitet og/eller destination er repræsenteret ved dette møde.Så nærmer tiden sig for, at du skal afsted på studieophold i udlandet. Du har indsamlet papirer, gennemgået fagdatabaser, arbejdet på forhåndsgodkendelse - du sidder måske tilmed nu med dit optagelsesbrev i hånden. Og nu kommer slutspurten så. De sidste trin i processen.Og for at vi er sikre på, at du er klædt så godt på som muligt, inviterer vi dig hermed til EDU's pre-departure møde.På mødet vil du:Møde andre studerende, der skal afsted til samme universitet som digMøde andre studerende, der tidligere har været afstedKunne snakke med en EDU-vejlederOg på mødet vil du høre mere om:VisumBoligStudiestartForsikringKulturmødetFlybilletterGode rådog meget mere…Her møder du op:Pre-departure mødet finder sted mandag d.20. november, 2017, kl. 16.00 - 18.30.EDU's lokaler Store Kirkestræde 1, 2. sal 1037 København KOBS: Dette møde vil udelukkende være åbent for ansøgere til alle EDU's partneruniversiteter i Australien og New Zealand.Tilmeld dig her:

22.11.2017
kl. 16:15-18:00
 

Kribler det i dig for at bytte den kolde læsesal ud med nye himmelstrøg? Og er du træt af den samme, kedelige cykeltur til uni? Eller har du bare lyst til – bogstaveligt talt – at svede over eksamen i nye (og måske varmere) omgivelser?Ja, ja og ja? Godt. Så er det her noget for dig. På kun to timer får du overblik over ansøgningsprocessen, hvis du vil på studie- eller praktikophold i udlandet. Byt dit studie ud med et semester eller en hel uddannelse på et af de 53 universiteter, vi samarbejder med. Eller lad os finde en praktikplads til dig, som får dit CV til at overshine de fleste andres. Gå ikke glip af:Overblik over ansøgningsprocessen til dit udlandsopholdHjælp til at finde fag og få din forhåndsgodkendelseFinansieringsmulighederne ved et udlandsopholdRøverhistorier og gode råd fra en EDU-studerendeØg chancerne for optagelse, mens du sparer tid...  Vidste du, at hele 98 % af EDU’s ansøgere bliver optaget? Den er god nok. Vi hjælper dig hele vejen. Du sparer både tid og undgår at sende en forkert ansøgning af sted. Når vi modtager din ansøgning får du en personlig vejleder, som tjekker, at alt spiller inden vi sender den af sted. Find dine spørgsmål frem - vi har svarene til dig. Er du allerede i gang med ansøgningsprocessen? Giv os et kald, så hjælper vi dig videre i processen. Og du er selvfølgelig også velkommen til mødet.Her møder du op:Infomødet finder sted onsdag d. 22. november 2017, kl. 16.15 - 18.00.HUSET Hasserisgade 10 Lokale: Salen Aalborg C Tilmeld dig her: 

23.11.2017
kl. 10:00-12:00
 

Kribler det i dig for at bytte den kolde læsesal ud med nye himmelstrøg? Og er du træt af den samme, kedelige cykeltur til uni? Eller har du bare lyst til – bogstaveligt talt – at svede over eksamen i nye (og måske varmere) omgivelser?Ja, ja og ja? Godt. Så er det her noget for dig. På kun to timer får du overblik over ansøgningsprocessen, hvis du vil på studie- eller praktikophold i udlandet. Byt dit studie ud med et semester eller en hel uddannelse på et af de 53 universiteter, vi samarbejder med. Eller lad os finde en praktikplads til dig, som får dit CV til at overshine de fleste andres. Gå ikke glip af:Overblik over ansøgningsprocessen til dit udlandsopholdHjælp til at finde fag og få din forhåndsgodkendelseFinansieringsmulighederne ved et udlandsopholdRøverhistorier og gode råd fra en EDU-studerendeØg chancerne for optagelse, mens du sparer tid...  Vidste du, at hele 98 % af EDU’s ansøgere bliver optaget? Den er god nok. Vi hjælper dig hele vejen. Du sparer både tid og undgår at sende en forkert ansøgning af sted. Når vi modtager din ansøgning får du en personlig vejleder, som tjekker, at alt spiller inden vi sender den af sted. Find dine spørgsmål frem - vi har svarene til dig. Er du allerede i gang med ansøgningsprocessen? Giv os et kald, så hjælper vi dig videre i processen. Og du er selvfølgelig også velkommen til mødet.Her møder du op:Infomødet finder sted torsdag d. 23. november 2017, kl. 10.00 - 12.00.Godsbanen Lokale: Remisen Skovgaardsgade 3 8000 Aarhus CTilmeld dig her:

23.11.2017
kl. 16:00-18:30
 

Bemærk: Dette arrangement er kun for studerende, der allerede er optaget eller har indsendt en ansøgning til EDU. Undersøg derudover længere nede i teksten, om netop dit universitet og/eller destination er repræsenteret ved dette møde.Så nærmer tiden sig for, at du skal afsted på studieophold i udlandet. Du har indsamlet papirer, gennemgået fagdatabaser, arbejdet på forhåndsgodkendelse - du sidder måske tilmed nu med dit optagelsesbrev i hånden. Og nu kommer slutspurten så. De sidste trin i processen.Og for at vi er sikre på, at du er klædt så godt på som muligt, inviterer vi dig hermed til EDU's pre-departure møde.På mødet vil du:Møde andre studerende, der skal afsted til samme universitet som digMøde andre studerende, der tidligere har været afstedKunne snakke med en EDU-vejlederOg på mødet vil du høre mere om:VisumBoligStudiestartForsikringKulturmødetFlybilletterGode rådog meget mere…Her møder du op:Pre-departure mødet finder sted torsdag d.23. november, 2017, kl. 16.00 - 18.30.Godsbanen, Lokale: Remisen Skovgaardsgade 3 8000 Aarhus C.OBS: Dette møde vil udelukkende være åbent for ansøgere til alle EDU's partneruniversiteter i Australien og New Zealand.Tilmeld dig her:

28.11.2017
kl. 16:00-18:00
 

Ryk studiet til Australien og studer i millionbyen Brisbane eller tæt på surfermekkaet Surfers Paradise. Du kan komme tættere på drømmen, når Chanelle Baker fra Griffith University besøger EDU's kontor i København den 28. november. Her kan du høre meget mere om universitetet, der er beliggende i "solskinsstaten" Queensland, og har i alt 40.000 studerende, hvoraf cirka 10.000 er internationale. Du kan læse meget mere om universitet, dets fag og om tidligere EDU-studerendes ophold under Griffith Universitys universitetsprofil.Tirsdag d. 28. november kan du møde Chanelle Baker, der er Regional Manager for Griffith University i Europa, når hun gæster EDU. Der vil være intro ved vores vejleder, Christian, og han vil være tilgængelig under hele mødet til at besvare spørgsmål vedr. ansøgningsproces osv. Mød også Hannah, der har læst på Griffith University i efteråret 2016. Chanelle vil være vært for mødet, og hun giver dig indblik i, hvordan det er at studere på Australiens fantatiske Goldcoast. Så hvis du drømmer dig til varmere himmelstrøj, og vil du blive klogere på dine muligheder på Griffith, så er det d. 28. novemberHer møder du op:Infomødet finder sted tirsdag d. 28. november 2017, kl. 16.00 - 18.00.EDU's mødelokale Store Kirkestræde 1, 2. 1073 København KTilmeld dig her: 

29.11.2017
kl. 16:00-18:00
 

Kribler det i dig for at bytte den kolde læsesal ud med nye himmelstrøg? Og er du træt af den samme, kedelige cykeltur til uni? Eller har du bare lyst til – bogstaveligt talt – at svede over eksamen i nye (og måske varmere) omgivelser?Ja, ja og ja? Godt. Så er det her noget for dig. På kun to timer får du overblik over ansøgningsprocessen, hvis du vil på studie- eller praktikophold i udlandet. Byt dit studie ud med et semester eller en hel uddannelse på et af de 53 universiteter, vi samarbejder med. Eller lad os finde en praktikplads til dig, som får dit CV til at overshine de fleste andres. Gå ikke glip af:Overblik over ansøgningsprocessen til dit udlandsopholdHjælp til at finde fag og få din forhåndsgodkendelseFinansieringsmulighederne ved et udlandsopholdRøverhistorier og gode råd fra en EDU-studerendeØg chancerne for optagelse, mens du sparer tid...  Vidste du, at hele 98 % af EDU’s ansøgere bliver optaget? Den er god nok. Vi hjælper dig hele vejen. Du sparer både tid og undgår at sende en forkert ansøgning af sted. Når vi modtager din ansøgning får du en personlig vejleder, som tjekker, at alt spiller inden vi sender den af sted. Find dine spørgsmål frem - vi har svarene til dig. Er du allerede i gang med ansøgningsprocessen? Giv os et kald, så hjælper vi dig videre i processen. Og du er selvfølgelig også velkommen til mødet.Her møder du op:Infomødet finder sted torsdag d. 29. november 2017, kl. 16.00 - 18.00.EDU's mødelokade  Store Kirkestræde 1, 2.  1073 København KTilmeld dig her: