Kommende events om studier i udlandet - 2024

26. december, 2023

Savner du udsigt til evig sommer, spektakulære rejseoplevelser, venner over hele verden, en anderledes måde at blive undervist på, eller måske bare lidt luftforandring?

Så se med her, for dit studieophold i udlandet er tættere på, end du tror. EDU har et ubegrænset antal pladser på vores partneruniversiteter, så vi kan sikkert finde et universitet til dig uanset dit budget eller karaktergennemsnit.

EDU afholder en rækker events, der giver dig inspiration, hjælp til at vælge den rigtige destination til dit drømmeophold og step-by-step anvisninger til, hvordan du planlægger og finansierer dit ophold.

Se hvilket event der passer dig bedst, og tilmeld dig allerede i dag. Det er naturligvis ganske gratis. Klik på eventet for at læse mere om hvert webinar og tilmelde dig.

EDU's egne webinarer:


Arrangementer med EDU's partneruniversiteter:

 

Har du spørgsmål til vores events eller EDU's hjælp?

Kontakt vores erfarne vejlederteam på telefon 70 20 28 24 eller skriv en mail til vejledning@edu-danmark.dk.

Vores hjælp og vejledning er gratis for dig, og vi har alle selv været på studieophold i udlandet, så vi vil hellere end gerne hjælpe dig til at få opfyldt dine drømme om at studere i udlandet.

 

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24.
Tjek åbningstider her.

Hvilken type ophold?
Ønsket studiestart
Jeg er ikke en robot Read more
To prevent bots, crawlers and similar malicious digital agents to spam and misuse webforms, a special checkbox like this can help to block such agents.