EDU days
Menu

EDU Days i Odense

 

EDU Days i Odense finder sted tirsdag den 19. september

Har du overvejet at læse et semester eller en hel uddannelse i udlandet, men skudt det fra dig, fordi det virker totalt uoverskueligt bare at finde et universitet? Og lyder udlandsstipendieordningen som noget på månen, eller er du faret vild i ansøgningsjunglen?

Ja? Så er EDU Days lige noget for dig. Kom og få knivskarpe oplæg fra netop hjemvendte EDU-studerende og mere end 40 top-universiteter fra hele verden. Få et crash course i at skrive en killer legatansøgning + vejledning, der tager udgangspunkt i dine ønsker.

Fra ansøgning til afrejse

På messen i København kan du blive klogere på hele processen, og du kan:

  • Få styr på det med finansieringen: Lær om udlandsstipendium, udlandsstudielån og effektiv legatsøgning.
  • Få afklaret dine muligheder: Hør oplæg om, hvordan EDU hjælper dig og lær af andre studerendes erfaringer fra deres ophold. Snyd ikke dig selv for at tale med EDU's vejledere, der forstår din situation (vi har alle selv læst i udlandet)
  • Finde det perfekte universitet: Hør oplæg om, hvad de forskellige universiteter kan tilbyde og tal med repræsentanterne om, hvad universiteterne kan tilbyde DIG.
  • Høre om praktikmuligheder i udlandet: EDU samarbejder med praktikorganisationen AIC, der er repræsenteret på EDU Days.

Arrangementet er gratis.

Snup en gratis plads

Tilmeld dig EDU Days lige her