Dykning i Australien på studieophold

JCU Australien: den perfekte studiedestination

3. oktober, 2016

James Cook University (JCU) i Australien er mulighederne mange. Universitetet er et paradis for studerende, der ønsker at læse i udlandet og få et internationalt netværk.

Som studerende på James Cook University er du tæt på den australske outback, tropiske regnskove og 7400 km kystlinje med nogle af Australiens lækreste strande. Der er derfor rig mulighed for at finde på aktiviteter i weekenden eller når du har semester break.

Bredt fagudvalg og kompetente undervisere

Fra multimediesign til marinebiolog til marketing – James Cook University udbyder over 300 forskellige uddannelser, så du kan uden tvivl finde noget, der passer lige præcis til dig.

Undervisningen bærer præg af et tæt knyttet bånd til erhvervslivet, og der er derfor ofte forelæsninger med anerkendte professorer eller erhvervsfolk. ”Jeg tror, det kan give meget på mit CV, at jeg kan sige, jeg er blevet undervist af den her person, som er en af de dygtigste inden for det her område,” fortæller Jessica, der læste et semester på JCU i 2015.

Det er også noget, Rebecca understreger: ”Det var fedt, at al undervisning ikke kun var teori, men at vi rent faktisk blev undervist i eksempler fra virkelighedens verden af folk fra den virkelige verden. Det kunne man bruge på en anden og meget bedre måde end undervisningen fra de undervisere, der tager udgangspunkt i en bog.”

Internationalt men intimt

Universitetet har godt 20.000 studerende, der er fordelt på omtrent 100 forskellige nationaliteter, og det er med til at skabe et unikt og internationalt læringsmiljø og netværk.

Samtidig er der et mere intimt læringsmiljø end på mange andre universiteter, idet der er færre studerende i klasserne, og det giver plads til mere tid til den enkelte elev og mere personlig undervisning.

Bliv inspireret af tidligere studerende

Under James Cook Universitys universitetsprofil kan du læse meget mere fra hjemvendte studerende. Du kan blandt andet læse om Rebecca, der netop er hjemvendt efter et halvt år i Cairns, hvor hun læste marketing.

Har du selv lyst til at studere i Australien? Eller er du måske mere til Asien eller USA? Kom til et af vores infomøder, og hør, hvordan vi kan hjælpe dig sikkert af sted. Tjek, hvornår vi kommer til din by i vores kalender.

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24.
Tjek åbningstider her.

Hvilken type ophold?
Ønsket studiestart
Jeg er ikke en robot Read more
To prevent bots, crawlers and similar malicious digital agents to spam and misuse webforms, a special checkbox like this can help to block such agents.