LÊs et semester i Australien pÄ University of Melbourne.

MĂ„nedens universitet: University of Melbourne

4. maj, 2015

Design og arkitektur i Melbourne

Hvis du er til arkitektur og design er University of Melbourne et godt sted at tage hen. Melbourne School of Design ligger i centrum af Melbourne og i midten af deres lÊkre campus. Fakultetet er skabt i samarbejde med John Wardle Architects fra Melbourne og NADAAA fra Boston. Det storstilede laboratorium pÄ fakultetet sÊtter nye standarder for designuddannelse i Asien-Pacific regionen. Melbourne School of Design Äbnede for alvor op for studerende i marts 2015, og allerede nu er omrÄdet blevet et populÊrt hang-out sted pÄ grund af de flotte omgivelser, som inkluderer et stort galleri, hvor der ofte bliver afholdt designudstillinger og andre events. Campus ligger i centrum af Melbourne, sÄ du skal ikke gÄ langt for at udforske resten af Melbournes kultur- og designoplevelser. 

Studér pÄ Australiens hÞjst rankede universitet

IfÞlge Timers Higer Education, som rankerer universiteter ud fra undervisning, forskning og overfÞrelse af viden er University of Melbourne ranket som nr. 33, hvilket gÞr universitetet til det hÞjst ranket universitet i Australien. PÄ University of Melbourne fÄr du 45.000 studiekammerater fra hele verden, mens du modtager fÞrsteklasses undervisning. For Study Abroad studerende har universitetet fokus pÄ spÊndende og varierede studieoplevelser. Der er bÄde mulighed for at deltage i forskningsprojekter, lave frivilligt arbejde og tage pÄ ekskursioner til det centrale Australien; alt sammen som en pointgivende del af undervisningen. Andreas Beirholm er lige kommet hjem fra et semester pÄ University of Melbourne, og han var meget imponeret over bÄde campus og det hÞje, faglige niveau: "Det var sinsdsyg fedt. De ligger nr. 19 i verden inden for business, sÄ de har et godt ry. Det var et helt vildt godt struktureret forlÞb". LÊs studenterportrÊttet af Andreas lige her. 

Mulighed for at opleve Australien (og resten af verden)

Melbourne ligger godt placeret i forhold til mange af de mest attraktive rejsedestinationer. Melbourne ligger i staten Victoria, som har meget at byde pÄ; fx den fantastiske kystvej Great Ocean Road og vindistriktet Yarra Valley. Det er med andre ord nemt at komme ud og se en masse forskellige ting i weekenderne. Melbournes to lufthavne har rigtig gode forbindelser til resten af Australien, hvor man nemt og billigt kan flyve pÄ en weekendtur og opleve andet end storbykulturen i Melbourne. Det er ogsÄ nemt at rejse til SydÞstasien eller New Zeland i den 10 dages semesterbreak, man har i lÞbet af semestret. LÊs om andre danske studerendes erfaringer fra deres tid pÄ University of Melbourne

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
SĂ„ kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os pÄ 70 20 28 24.
Tjek Ă„bningstider her.

Hvilken type ophold?
Ønsket studiestart
Jeg er ikke en robot Read more
To prevent bots, crawlers and similar malicious digital agents to spam and misuse webforms, a special checkbox like this can help to block such agents.