Mød Sarah. EDU’s nye studentermedarbejder

29. juli, 2016

Næste gang du ringer til EDU, kan du være heldig at fange vores nye studentermedarbejder Sarah. Hun er lige nu i skarp træning, så hun på bedste vis kan rådgive dig om studier og praktik i udlandet. Sarah studerer Ernæring og Sundhed på Metropol i København, og i foråret 2016 tog Sarah 3. semester på University of Melbourne i Australien. 

Sarahs Top 3 rejsedestinationer

Sarah er en berejst kvinde og har besøgt mange af verdens lande. Her får du Sarahs tre yndlings rejsedestinationer:
 

  • 1. Melbourne

    "Den dynamiske, kulturelle by Melbourne er en destination for alle. Melbournes gader og forskellige kvarterer tilbyder alt, lige fra smuk street- art i byens små gader til fine restauranter, der strækker sig ned langs Yarra River. Man kan få dage til at gå med at besøge de mange forskellige forstæder og ved at deltage i de uendelig mange gratis events i byen."
     
  • 2. Israel

    "Verdens navle Israel er det vildeste kulturelle clash mellem det bedste fra mange forskellige verdener. Tel Aviv, hvor der er rig mulighed for at besøge lækre strande og feste natten lang. Jerusalem, som er religionernes by, med en fantastisk historie, hvor forskellige kulture, og religioner lever side om side. Og Eilat ved Akababugten ved Det Røde Hav byder på et af verdens smukkeste koralrev."
     
  • 3. Madagaskar

    "Landet der chokerer mere, end man skulle tro. Madagaskar er et yderst korrupt land, der rummer 25 millioner mennesker, som lever under fattigdomsgrænsen. Et land som er total isoleret fra resten af verden. Madagaskar er "The Real African Experince". Øen rummer den vildeste og mest varierende natur på Jorden og ikke nok med det, så har der endnu ikke være særlig mange turister til at ødelægge denne perle."
     

Mød Sarah på EDU Days

Overvejer du at bytte den vanlige cykeltur til uni ud med nye og måske varmere himmelstrøg? Så har du chancen! Til september har vi inviteret alle vores partneruniversiteter til vores halvårlige studiemesse EDU Days. Her kan du møde universitetsrepræsentanter fra hele verden og møde studerende, der netop er kommet hjem fra et udlandsophold. Du kan også møde hele EDU teamet, som står klar til at svare på alle dine spørgsmål. Læs mere om EDU Days og skaf dig en plads:

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24.
Tjek åbningstider her.

Hvilken type ophold?
Ønsket studiestart
Jeg er ikke en robot Read more
To prevent bots, crawlers and similar malicious digital agents to spam and misuse webforms, a special checkbox like this can help to block such agents.