Verdens bedste universiteter - rankings

Ranking: Læs på et universitet i Top 50 på World Reputation Ranking

26. maj, 2016

Studieophold i udlandet er godt for CV'et. Studieophold på et højt rangeret universitet i udlandet er endnu bedre for CV'et. Hos EDU samarbejder vi med en lang række anerkendte universiteter. Nyeste udgave af Times Higher Education (THE) viser, at EDU har 6 universiteter i Top 50 på World Reputation Ranking.

Hvorfor er World Reputation Ranking vigtig?

World Reputation Ranking er en subjektiv undersøgelse af Times Higher Education (THE). Det særlige ved denne undersøgelse er, at det er verdens største “invitation-only” undersøgelse, som altså kun besvares af udvalgte, publicerede forskere inden for forskellige akademiske discipliner. Mere end 10.000 forskere fra mere end 130 lande har besvaret undersøgelsen. Denne ranking liste er derfor lavet ud fra de personer, som er bedst egnede til at vide mest om universiteternes kvalitet. Universiteternes rangeres efter højeste score inden for “research” og “teaching”. Flere universiteter kan derfor have samme point-score, hvorfor du eksempelvis ser en delt 49. plads længere nede.

EDU samarbejder med 6 universiteter i Top 50

Vores samarbejdsuniversiteter er håndplukket ud fra kriterier om et højt fagligt niveau, gode forhold for internationale studerende og et interessant studiemiljø. Fælles for vores samarbejdsuniversiteter er desuden, at de alle er anerkendte institutioner i deres hjemlande. Flere af universiteterne er rangeret blandt verdens 100 bedste universiteter.
Nu kan vi også prale med, at intet mindre end 6 af EDU's universiteter findes i Top 50 på World Reputation Ranking. Og bedre endnu - du har mulighed for at studere på et af de meget anerkendte universiteter. Du kan læse om universiteterne i Top 50 her:

Nr. 9: Columbia University

Nr. 13: University of California, Los Angeles

Nr. 35: University of California, San Diego

Nr. 45: University of California, Davis

Nr. 49: University of Melbourne

Nr. 49: University of Minnesota
 

Lad os hjælpe dig til udlandet

Vi samarbejder med 50 universiteter verden over. Vi hjælper dig gratis med at blive optaget på dét universitet, der bedst matcher dig og din faglighed. Vi hjælper dig ligeledes med at finde fag, udfylde din ansøgning og få styr på økonomien. Når du har sendt din ansøgning til os, bliver du tilknyttet en af vores vejledere, som du er i kontakt med gennem hele forløbet. Vi holder kontakten til universitetet, så du kan læne dig tilbage og koncentrere dig om studiet.
Få mere at vide - skaf en plads til vores sidste infomøde inden sommerferien. Så guider vi dig igennem processen, så du kommer sikkert til udlandet.

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24.
Tjek åbningstider her.

Hvilken type ophold?
Ønsket studiestart
Jeg er ikke en robot Read more
To prevent bots, crawlers and similar malicious digital agents to spam and misuse webforms, a special checkbox like this can help to block such agents.