Master i udlandet England

Start på en Master i udlandet efter sommerferien

13. juli, 2016

 

Fik du afslag på den danske kandidatuddannelse, du drømte om? Eller har du endnu ikke har besluttet, hvor du skal forsætte dine universitetsstudier? Du har mulighed for at rykke dit studie til England og få bonuspoint på både CV- og kulturskalaen. Vores engelske samarbejdspartnere på Regent's University London, University of BirminghamUniversity of Hull og Hult International Business School er stadig åbne for ansøgninger til deres mange Masteruddannelser. Vores England-ekspert sider klar til at hjælpe dig, og der er gode finansieringsmuligheder at hente. 


Finansiering til en Master i udlandet

Som dansk universitetsstuderende har du gode finansieringsmuligheder, når du flytter studiet til udlandet. Har du SU-klip tilbage, så har du følgende finansieringsmuligheder:

  • Tag din SU med til udlandet
  • Tag evt. studielån undervejs
  • udlandsstipendium til at dække undervisningsgebyret (tuition-fee) i op til to år. Udlandsstipendium er en støtte fra staten studieophold i udlandet. Satsen ligger mellem 23.000-49.500 kr. pr. semester afhængig af dit studie, og det er en støtte, der ikke skal tilbagebetales
  • Dæk den resterende undervisningsafgift med et udlandsstudielån på op til 100.000 kr. Udlandsstudielånet har samme fordelagtige rente som SU-lån

Vi siger ikke, at du skal gemme dine økononomiske bekymringer væk. Vi siger bare, at der findes mange fordelagtige finansieringsmuligheder til dig, som gerne vil have en international Masteruddannelse på CV’et.


Next step?

Er du kar til at fortsætte studierne efter sommer? Og vil du ikke gå på kompromis med faglige interesser og de danske adgangskrav? Fortvivl ej. Vores samarbejdspartnere i England modtager stadig ansøgninger til mange af deres Masteruddannelser med start efter sommerferien. Regent's University LondonUniversity of Birmingham og University of Hull tilbyder masteruddannelser inden for mange forskellige fagområder, og der er sikkert en, der matcher dine interesser. Vores nye partner Hult International Business School tilbyder en af verdens mest internationale masteruddannelser inden for business. Du kan læse i 3 lande i løbet af din udannelse, f.eks. England, USA og Kina. Og så tilbyder Hult International Business School i øjeblikket 3.000 USD i rabat til EDU-studerende, der søger om optagelse til det kommende studieår.

Her er to ting, du kan gøre, for at komme tættere på et studieophold i udlandet:

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24.
Tjek åbningstider her.

Hvilken type ophold?
Ønsket studiestart
Jeg er ikke en robot Read more
To prevent bots, crawlers and similar malicious digital agents to spam and misuse webforms, a special checkbox like this can help to block such agents.