Nyheder & Arrangementer
Menu

Storslåede Singapore

14. jun. 2017
 

Er du businesstypen? Eller er du mere til pleasure? Måske er du til en lækker kombi? Så er det ret perfekt, at Singapore har begge dele - og ret meget mere til faktisk. Med et areal, der ikke er større end Bornholm, men med et indbyggertal på 5-6 millioner gør det landet til det land med den næsthøjeste befolkningstæthed i verden. Og Singapore er noget helt særligt på sin egen charmerende, smukke og lidt specielle måde. 

Singapore er uden tvivl den rigeste, mest moderne og veludviklede by i Asien og her er oplevelser i alle størrelser, afskygninger og former - så langt øjet rækker, så vidt og bredt du kan drømme og så lige lidt mere endda. 
 

Bystaten, der både betegnes som et land og en by, er yderst multikulturelt, multireligiøst og megafedt! Derudover er der en meget lav kriminalitetsrate og levestandarden er virkelig høj, for ikke at tale om, at Singapore er blevet hædret for at være verdens reneste by. Tre ret vilde titler at kunne bryste sig af. En helt unik og speciel stemning og glæde er altså uden tvivl at finde her. Temperaturen ligger konstant på mellem 23 og 33 grader, hvilket er medvirkende til at gøre Singapore til en af de absolut mest attraktive storbyer i Asien. For med både storby, strand og konstant sommerstemning, så kan man ret meget. Som om det ikke er nok, er Singapore blevet vurderet til at være en af de bedste byer i Asien at arbejde og studere i. Og med de utallige vurderinger, vurderer vi også, at et udlandsophold i netop Singapore vil være en sand fornøjelse og ikke mindst oplevelse, der ikke fås andre steder i verden. Som studerende her får du mulighed for at opleve et internationalt miljø samtidig med, at du oplever Asiens rivende udvikling helt tæt på. Alt i alt en perfekt kombination af østlig og vestlig, storby og strandliv krydret med nytænkning og niceness.

 

Som studerende på Singapore campus of James Cook University bliver du en del af et international miljø, hvor du vil have omkring 7.500 internationale medstuderende. Heraf kommer 40 % fra Singapore og de resterende 60 % primært er fra Asien, Australien og Europa. Dit campus er spritnyt og det er spækket med lækre faciliteter og du kommer til at føle, at du går på et småt og intimt universitet - selvom det for nogle kan virke underligt med så mange medstuderende. 

 

Stilren, sofistikeret, seriøs - og lidt sjov 

 

Singapore har måske også sine lidt sjove sider, om man vil. Især lidt spøjse love og regler huserer i Singapore, hvor det eksempelvis er ulovligt at kramme og at tygge tyggegummi i det offentlige - ja du får faktisk en bøde, hvis du bliver taget i at tygge tyggegummi offentligt. Det gør til gengæld, at der er virkelig rent og pænt overalt. Og som studerende i Singapore er der også krav til, at man skal være på campus mindst tre timer i hverdagene - også når man ikke har undervisning. Spøjse Singapore, men de lidt anderledes regler giver byen sin charme og særlige kendetegn, som virkelig er skøn. Til gengæld kører JCU med trimestre, så dit semester er pludselig kun tre måneder - så kan man vist godt klare det andet. 
 

Singapore er dog ikke bare suits, stilrene bygniger og stive forretningsfolk - langt fra. Er du en seriøs studerende, der elsker storbyen, strandlivet og sus og dus og lidt sjov, så er Singapore svaret på det hele. Placeringen midt i Sydøstasien gør, at det er nemt (og helt absurd billigt) at tage på smutture til de omkringliggende lande, for at opleve lidt flere af Asiens mange perler, kultur og spændende indtryk, som både Singapore og resten af Asien er rig på. Singapore er også beliggende på en ø, hvorfor du både har det susende, støjende storbyliv, men samtidig er du tæt på stranden, vandet og den friske luft og omgivet af spændende kultur, underholdning og natur. 
 

Singapore campus of James Cook University udbyder et bredt spektrum af programmer - nemlig præcis de samme, som der udbydes på JCU Australien. Det betyder, at du frit kan vælge mellem 32 forskellige programmer og finde det, der passer bedst til dig og din profil. De mest populære er indenfor business, IT, psykologi og turisme, men der findes noget for stort set enhver smag. Den eneste forskel er bare, at du bor i skønne og storslåede og smukke Singapore.

 

Så er du nysgerrig på asiatisk kultur? Ønsker du det spændende møde med det vestlige og asiatiske på samme tid? Så er Singapore lige sagen!