Studieophold i Melbourne Australien

Studér i metropolen Melbourne

30. november, 2016

Placeret i hjertet af Australiens næststørste by, Melbourne, ligger RMIT University, der er et af landets største universiteter med mere end 74.000 studerende. Universitetet har flere campusser i byen, og det største, Melbourne City Campus, ligger midt i centrum. Her er du tæt på et pulserende storbyliv, Melbournes kulturelle tilbud og et unikt akademisk og socialt miljø.

Undervisning i teori, der er brugt i praksis

Universitetet er et globalt universitet med fokus på alt fra teknologi, kommunikation, business og design. Både deres uddannelser og forskning bygger på et tæt samspil med omverden - både i det australske nærmiljø og til resten af verden.

Der er også fokus på at den teoretiske viden kan bruges i praksis, og derfor har universitetet mange virkelighedsnære, yngre undervisere, der selv har benyttet teorien i praksis ude i erhvervslivet. Tidligere EDU-studerende på RMIT University, Rikke Hald, fremhæver netop dette. ”Det gav en helt fornyet energi, at det ikke kun handlede om at læse tunge bøger om teori, men at underviserne også have virkelighedsnære ting med,” siger Rikke og fortsætter: ”Det var enormt motiverende, at underviserne rent faktisk havde brugt teorien i praksis og beviste, at det fungerede i virkeligheden.

Bliv SoMe-ambassadør

Som studerende på RMIT University kan du deltage i en konkurrence om at blive Social Media Ambassadør, med en præmie på 1.000 australske dollars. Rikke, der studerede på RMIT i foråret 2016, blev udnævnt som én af de 10 vindere og fortæller: ”Som udvalgt fik man et scholarship på $1000 australske dollars og fik derefter lov til at promovere RMIT University gennem billeder, videoer og blogindlæg. Jeg er virkelig glad for, at jeg blev valgt til det,” siger Rikke, og fortæller, at hun elsker at tage billeder. ”Jeg ville nok have taget en masse billeder alligevel, men det var fedt at være i en gruppe, hvor det blev mere organiseret og nåede ud til mange flere mennesker.”

Et semester i Australien, Asien eller Amerika?

Vil du også gerne læse et semester i metropolen Melbourne? Eller et andet sted i verden? Du kan stadig nå at skaffe dig en plads til året sidste infomøder. Tjek, hvornår vi kommer forbi din by i vores arrangementskalender.

 

 

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24.
Tjek åbningstider her.

Hvilken type ophold?
Ønsket studiestart
Jeg er ikke en robot Read more
To prevent bots, crawlers and similar malicious digital agents to spam and misuse webforms, a special checkbox like this can help to block such agents.