UC, San Diego: Akademisk surfing og nobelprismodtagere

24. juli, 2015

Rejser du til Californien for at læse på University of California, San Diego (UCSD) får du noget for alle pengene. Hvad enten du er surfing entusiast eller mere naturvidenskabeligt orienteret er der noget at hente på et af bedste universiteter i verden, hvor mere end 30.000 studerende læser.
 

Bliv undervist af en nobelprismodtager

UCSD er et forskningsuniversitet, som år efter år rangerer højt på de største internationale rankinglister. Lige nu er UCSD ranket som det 14. bedste universitet ifølge Leiden Ranking. På UCSD har de studerende stor respekt for underviserne, og de studerende møder til tiden og deltager aktivt i timerne. Du er altså garanteret undervisning i topklasse, og du har endda mulighed for at blive undervist af én af de 6 nuværende undervisere på UCSD, som har modtaget en Nobelpris.


Surfing på skemaet?

Selv de sjove fag bliver taget seriøst på UCSD, og du kan faktisk få surfing på skemaet som en akademisk disciplin. Mange studerende i Californien bruger fritiden på at surfe, men det er også muligt at blive undervist i surfing som et del af dit studieophold. UCSD er ranket som den anden bedste Top Academic Surf School i USA, så hvis du søger udfordringer i dit idrætsstudie eller har nogle valgfag, du skal have brændt af, så er der gode i muligheder for at få nogle alternative fag på skemaet, end hvad du umiddelbart kan få i Danmark. Hvis ikke du er til surfing, så fortvivl ej. Universitetet er især anerkendt for deres fag inden for samfundsfaglige fag, ingeniørfag og bilogi, så der er fag at finde for enhver smag. 
 

Danske studerende i Californien

Californien er en populær destination for danske studerende, som bliver tiltrukket af den høje faglighed samt den fantastiske beliggehed. Måske lige som dig selv? Martin Starbæk flyttede sine ingeniørstudier fra Syddansk Universitet til UCSD, og han var meget imponeret over det store og flotte campus, du finder på UCSD. Derudover mener Martin, at man som international studerende bliver taget rigtig godt imod, når man ankommer. ”Det internationale kontor var rigtig gode til at introducere os til alle tingene, og de havde "office hours" hver dag. Nogle gange kom jeg forbi bare for lige at få en sludder, fordi de var så flinke”. Du kan læse hele studenterportrættet af Martins ophold på UCSD lige her. 

Hvis du er interesseret i at søge ind på UCSD, så vil vi anbefale dig at tjekke universitetsprofilen ud. Du er også meget velkommen til at give os et ring på 70 20 28 24 eller sende en mail til vejledning@edu-danmark.dk, hvis du skulle have nogle spørgsmål om universitetet. 

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24.
Tjek åbningstider her.

Hvilken type ophold?
Ønsket studiestart
Jeg er ikke en robot Read more
To prevent bots, crawlers and similar malicious digital agents to spam and misuse webforms, a special checkbox like this can help to block such agents.