Praktik
Få relevant erhvervserfaring i udlandet
Menu
Boligmuligheder under praktik (internship) i udlandet med hjælp fra EDU

Praktik i udlandet - bolig

 

AIC finder bolig til dig på destinationen. Boligerne vil være at sammenligne med studieboliger. Det kan være lejligheder til studerende samt klassiske kollegieboliger. Alle boliger er møblerede med adgang til køkken og bad og inkluderer internet og mulighed for tøjvask. Boligen vil ligge tæt på offentlig transport, og man skal forvente at skulle bruge mellem 30 til 60 minutter på at komme frem og tilbage mellem boligen og praktikpladsen.

Normalt er boligerne i New York, San Francisco og Hong Kong af kollegietypen, mens det typisk er mere lejlighedsmuligheder i Toronto, Boston og Mumbai.

Du skal forvente at skulle dele værelse med en anden.

Det er ikke muligt at bo på værelse med en af det andet køn.

Boligen er tilgængelig i praktikperioden (fra søndag til lørdag). Ønsker du at ankomme tidligere eller blive længere, skal du selv finde en alternativ bolig i det tidsrum.

Hvis du allerede har et sted at bo på destinationen, kan du vælge at frasige sig muligheden for at få bolig med i prisen. I så fald skal du udfylde en formular, du kan rekvirere hos EDU og indsende denne inden fristen. Du skal kende din adresse på destinationen på dette tidspunkt. Hvis du fravælger boligmuligheden, har du ikke adgang til AIC's 24/7 emergency support på destinationen. Hvis du ønsker at frasige dig boligmuligheden, bedes du gøre os opmærksom på dette indenfor fristen.

Frist for at fravælge bolig

  • Sommer 2017: 2. april 2017
  • Efterår 2017: 3. juni 2017
  • Forår 2018: 4. november 2017