Praktik i San Francisco

Eksempler på praktikpladser: Accenture, DreamWorks Animation, Pixar, Berkeley Repertory Theatre, Cisco Systems, Inc., HarperCollins Publisher, San Francisco Superior Court, Amnesty International, Human Rights Watch.

Se flere eksempler på praktikpladser i San Francisco

Det er et krav, at din praktik er relateret til det, du læser/har læst - du kan altså ikke komme i praktik et sted, hvor arbejdsopgaverne ligger langt fra dit studieområde.

AIC har et stort netværk af praktikpladser på destinationen og indgår altid i en personlig dialog med den enkelte for at finde det helt rigtige praktiksted, som passer til dine ønsker og kompetencer. Listen over eksempler på praktikpladser er således ikke udtømmende, men skal ses som inspiration. I processen med at finde den rigtige praktikplads er det vigtigt, at du er realistisk om dine muligheder. Det er ikke altid en fordel at være i praktik i en stor kendt virksomhed. I mindre virksomheder får man typisk mulighed for at prøve flere ting af, da der er færre medarbejdere til at klare alle aspekter af de opgaver, der måtte være. 

Læs mere om mulighederne i San Francisco.

Hvis du er interesseret i at komme til en af AIC's andre destinationer, så skriv til os på vejledning@edu-danmark.dk, så kan vi forhøre os om mulighederne.

Tidligere praktikanters oplevelser:

KNBR Radio, San Francisco:

“I feel valued by the employer and they’ve allowed me to take on some real responsibilities!”

Chris C.

Advance Global Australians, San Francisco:

“Thank you for all the hard work put in to make my internship experience something I will never forget. The contacts I have made will last a lifetime.”

Catherine A.