Universiteter
Få overblik over hvor og hvad du kan læse
Menu

Økonomi i forbindelse med studier på Regent's University London

 

Undervisningsafgift (Tuition Fee) og andre gebyrer
Budget
Legater og andre finansieringsmuligheder
SU i udlandet
Udlandsstipendium
Udlandsstudielån


At læse i udlandet er en investering i din fremtid. Det er desværre ikke gratis at blive klogere i udlandet, men heldigvis findes der en lang række forskellige finansieringsmuligheder (SU, SU-lån, udlandstipendium, udlandsstudielån, legater). Så selvom prisen for at læse på et universitet i udlandet kan virke høj, så betyder det ikke, at det er umuligt at få råd. Samtidig kan det være en fordel at have læst i udlandet, når du kommer hjem og skal søge job, da dine kompetencer er efterspurgte.


Undervisningsafgift og andre gebyrer

Undervisningsafgift - Study Abroad

Undervisningsafgiften på universitetet afhænger af, hvad du læser.

  • Undervisningsafgiften for et study abroad-ophold på bachelorniveau er GBP 8,200 (2017)

  • Undervisningsafgiften for et study abroadophold på kandidatniveau er GBP 8,650 (2017)


Undervisningsafgift - Hele uddannelser

Undervisningsafgiften for hele uddannelser finder du ved at finde den enkelte uddannelse under "Programmes" på det relevante link nedenfor. Undervisningsafgiften (tuition fee) vil fremgå at fanen "Admissions".


Undervisningsafgift - Sommerkurser

  • Liberal Arts Summer at Regent's 1 fag - 3250 GBP

  • Liberal Arts Summer at Regent's 2 fag - 4250 GBP


Andre gebyrer

Der er ingen ekstra gebyrer, vi er bekendt med på universitetet.


Refusion af undervisningsafgift

Hvis du allerede har betalt undervisningsafgift, og du alligevel ikke har mulighed for at tage af sted, er det, inden for en vis tidsramme, ofte muligt at få det meste af eller hele din undervisningsafgift tilbage.

Universitetets regler for tilbagebetaling af undervisningsafgift


Budget

Det er en god idé at lægge et budget over dit ophold, så du har et overblik over de udgifter, du har i forbindelse med dit ophold, samt hvordan du kan finansiere det.

Læs om hvordan du lægger et budget og få en skabelon, som du kan bruge med det samme

 


Gode budgetråd fra tidligere studerende

Forår 2017

  • "Alt er dyrt i London. Vi boede to på ét værelse med en dobbeltseng. Godt vi var gode venner hjemmefra. 950 pund om måneden. Synes universitetets boligkortor var enormt behjælpeige med at sende annoncer ud hele tiden så man hurtigt fik en ide om prisniveauet og nemt kunne skaffe en privat bolig (skolens var alt alt for dyrt til mit budget)."

Legater og andre finansieringsmuligheder

Danske legater

Der er mange muligheder for at søge legater i Danmark. En del danske fonde uddeler legater, der er målrettet til studerende, der tager til udlandet for at studere. 

Få inspiration, gode tips og ideér til, hvordan du griber legatansøgningen an under Legater.


Udenlandske legater

Univeristetet tilbyder desværre ikke legater til internationale studerende. 
 

UK Masters Loan

Hvis du skal læse en hel kandidat i England, kan du søge om at optage et studielån via de engelske myndigheder. Du kan kun bruge lånet til at betale din undervisningsafgift (tuition fee). Dette lån er relevant for dig, hvis dit udlandsstipendium ikke dækker hele din undervisningsafgift (tuition fee).

Læs mere om lånet og, hvordan du søger om det her:


SU i udlandet

Det er muligt at tage din SU med til udlandet, hvis dit ophold enten er en del af din danske uddannelse, eller hvis du tager en hel bachelor eller kandidatuddannelse i udlandet, som er godkendt til SU.

Læs mere om SU i udlandet under Finansiering.


Udlandsstipendium

Hvis du er SU-berettiget (minimum et vist antal klip), kan du ansøge om udlandsstipendium til dine studier i udlandet. Udlandsstipendium administreres af SU-Styrelsen og SU-kontorerne på de danske institutioner. 

Læs mere om udlandsstipendium under Finansiering


Udlandsstudielån

Hvis du får udlandsstipendiet, har du ligeledes mulighed for at optage et udlandsstudielån til at dække den eventuelle difference, der er mellem dit udlandsstipendie og den undervisningsafgift, du skal betale for at læse på det udenlandske universitet.

Læs mere om udlandsstudielån under Finansiering.