Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

41.797552, -72.714643

Læs på University of Hartford

University of Hartford er et privat, uafhængigt universitet beliggende i West Hartford, Connecticut. University of Hartford har godt 4.500 studerende på bachelorniveau og godt 1.500 studerende på kandidatniveau. Der er ca. 700 internationale studerende fra 70 lande, og specielt i efterårssemestret er det let at blive integreret, da universitetet afholder en stor "lift-off" semester-intro, hvor nye studerende bliver introduceret til universitetet og de medstuderende.

University of Hartford er et rigtig godt universitet, hvilket eksempelvis ses ved, at University of Hartfords degree-programmer har den højest mulige akkreditering i USA. University of Hartford er blandt andet rigtig stærke inden for ingeniørvidenskab, hvor der er meget fokus på praktisk læring. Universitet lægger også meget vægt på høj undervisningskvalitet, så klasserne er små, undervisningen bliver udelukkende varetaget af professorer og professorerne er meget tilgængelige i form af én-til-én-sparring, hvis der er behov for det.

University of Hartfords beliggenhed er også rigtig attraktiv med både Boston og New York City inden for en afstand af to timer med tog eller bus. Om vinteren er der ski-resorts en times kørsel væk, og om sommeren er der kun en time til mange gode strande.

Top 3 grunde til at læse på University of Hartford
Top 5 fagområder på University of Hartford
Top 3 fordele ved området uden for University of Hartford


Top 3 grunde til at læse på universitetet

 1. Universitetet har kun ca. 6000 studerende, hvilket giver gode muligheder for den enkelte.

  Klasserne bliver aldrig større end 30 studerende, og traditionelle forelæsninger er den mindst anvendte undervisningsform. I stedet lægges der op til aktiv deltagelse, kritisk tænkning og et velfungerende samspil mellem professorer og studerende. 

 2. God belligenhed tæt på Boston og New York.

  West Hartford ligger 150 km fra både Boston og New York og er blevet kåret til at være blandt de ti bedste mindre byer i USA.

 3. God studenterservice og -vejledning.

  På University of Hartford vil du møde en gruppe professorer og ansatte, der er opsatte på at guide og vejlede dig hele vejen igennem din uddannelse. Grundet universitetets størrelse er der ingen, der kommer til at forsvinde i systemet.


Top 5 fagområder på universitetet

 1. Engineering 

 2. Business

 3. Music

 4. Fine Arts

 5. Architecture

OBS! Top 5 fagområder er de fem fagområder, universitetet generelt set selv synes, de er gode til. Det er ikke ensbetydende med, at disse fagområder er åbne for internationale studerende. Tjek hvad du kan læse på universitetet under "Hvad kan jeg læse?" eller i vores søgemaskine.


Top 3 fordele ved området uden for universitetet

 1. West Hartford er en by i rivende udvikling med nye restauranter, biografer og nichebutikker poppende op fra dag til dag.
   
 2.  West Hartford er en levende by, der bærer præg af sit samspil med universitetet, samtidig med at den har en umiskendelig small town stemning, hvor naboer hilser hyggeligt på hinanden.
   
 3. Naturen omkring West Hartford er skøn og indbyder til aktive sportsgrene som mountain biking, kajakroning og skiløb. 

Læs mere om West Hartford i magasinet Kiplinger, der indlemmede byen på top 10-listen over Best Cities, USA.