Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

Særlige forhold på danske uddannelsesinstitutioner

Nedenunder finder du en oversigt over de særlige forhold, som EDU er bekendt med på de danske uddannelsesinstitutioner. Husk dog altid at tjekke med din hjeminstitution, da der kan være ting, som EDU ikke er bekendt med.

CBS - generelt

Alle studerende på CBS, som søger til udlandet på egen hånd eller via EDU bør orientere sig på CBS’ side om freemovers

University of California Los Angeles: 
Hvis du læser på CBS og ønsker at søge ind på UCLA og gerne vil læse nogle Extension-fag, bør du være opmærksom på, at det ikke er alle studienævn på CBS, der vil forhåndsgodkende denne type fag. Det er derfor vigtigt, at du får undersøgt det med dit studienævn, inden du starter ansøgningsprocessen til UCLA.

Læs mere om UCLA Extension
 

University of Melbourne:
Hvis du læser på CBS og ønsker at søge ind på et study abroad-ophold på University of Melbourne, skal du være opmærksom på, at det internationale kontor ikke har mulighed for at at lave en udtalelse om dine engelskkundskaber. Du kan stadig spørge en underviser, om vedkommende vil lave en udtalelse til dig, og ellers skal du bevise dine engelskkundskaber på anden vis.
 

CBS - HA Almen

California State University Northridge:
Hvis du læser HA Almen og gerne vil af sted på dit femte semester, så kan du normalt kun få lov til at følge ét marketingfag (introduktionsfag) på CSUN.

Grunden er, at du skal have haft reelle marketingfag tidligere på din uddannelse for at få adgang til de andre marketingfag på CSUN. Det er derfor ikke nok, at du har haft marketing som en del af andre af fag, hvilket gælder de fleste HA Almen-studerende på femte semester.

Anbefalingen er, at du inden eventuel studiestart tilmelder dig et marketingfag på CBS’ sommerprogram, eller du når at tage et valgfag inden for marketing, inden du søger ind på CSUN.
 

Hawai’i Pacific University:
Hvis du læser HA Almen, skal du være opmærksom på, at det kan være sværere for dig at få forhåndsgodkendt dine fag end for studerende fra andre studieretninger. Du bør derfor søge dit studienævn om forhåndsgodkendelse i god tid i forvejen.

Du skal ligeledes være opmærksom på, at hvis du ikke har haft marketing før, så kan du muligvis godt få lov til at tage tre marketingfag på HPU, men det ene af dem vil være et onlinefag.
 

San Diego State University:
Hvis du læser HA Almen skal du være opmærksom på, at det kan være sværere for dig at få forhåndsgodkendt dine fag end for studerende fra andre studieretninger. Du bør derfor søge dit studienævn om forhåndsgodkendelse i god tid i forvejen.Hvis du derudover ikke har haft marketing før, så kan du normalt kun få lov til at følge ét marketingsfag (introduktionsfag) på SDSU.

Grunden er, at du skal have haft reelle marketingfag tidligere på din uddannelse for at få adgang til de andre marketingfag på SDSU. Det er derfor ikke nok, at du har haft marketing som en del af andre fag, hvilket gælder de fleste HA Almen-studerende på femte semester. Anbefalingen vil være, at du inden eventuel studiestart tilmelder dig et marketingfag på CBS’ sommerprogram, eller du når at tage et valgfag inden for marketing, inden du søger ind på SDSU.


RUC     

University of Melbourne:
Hvis du læser på RUC og ønsker at søge ind på et study abroad-ophold på University of Melbourne, skal du være opmærksom på, at det internationale kontor ikke har mulighed for at at lave en udtalelse om dine engelskkundskaber. Du kan stadig spørge en underviser, om vedkommende vil lave en udtalelse til dig, og ellers skal du bevise dine engelskkundskaber på anden vis.
 

Aalborg Universitet

University of Melbourne:
Hvis du læser på Aalborg Universitet og ønsker at søge ind på et study abroad-ophold på University of Melbourne, skal du være opmærksom på, at det internationale kontor ikke har mulighed for at at lave en udtalelse om dine engelskkundskaber. Du kan stadig spørge en underviser, om vedkommende vil lave en udtalelse til dig, og ellers skal du bevise dine engelskkundskaber på anden vis.


Aarhus Universitet - generelt

Hvis du læser på Aarhus Universitet og skal til USA som bachelorstuderende på et semesterophold, skal du højst sandsynligvis tage 15 credits i USA for, at det svarer til 30 ECTS. Tjek altid med dit studienævn.

University of Melbourne:

Medicinstuderende: Selvom Aarhus Universitet har godkendt nogle fag på University of Melbourne, har det desværre vist sig, at det ikke er muligt for medicin-studerende på Aarhus Universitet at få nok fag godkendt af University of Melbourne (dvs. man kan ikke få fag svarende til 30 ECTS), da universitetet ikke mener, at de studerende opfylder pre-requisites til de fleste af de fag, som Aarhus Universitet studerende typisk søger.

Aarhus Universitet - Faculty of Science and Technology

University of Melbourne:
Hvis du læser på Faculty of Science and Technology på Aarhus Universitet, skal du være opmærksom på, at et fuldtidsstudium på University of Melbourne ikke nødvendigvis vil blive forhåndsgodkendt til 30 ECTS af dit studienævn.


Danmarks Medie og Jounalist Højskole

Columbia University, School of Professional Studies:

Hvis du læser på Danmarks Medie- og Journalist Højskole og tager et semester på Columbia University, School of Professional Studies, skal du være opmærksom på, at du højst sandsynligvis kun kan få 24 ECTS for 12 credits point på Columbia University, School of Professional Studies. 


 

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.