Infomøde om University of South Australia - København d. 30/4

-

Ryk studiet til Australien og studér i den smukke by Adelaide - en af Australiens skjulte perler. Adelaide er en fantastisk (og undervuderet) studieby. Det skyldes bl.a. at byen er billig at bo i, at der er en festlig og venlig atmosfære, og du møder studerende fra hele verden. Derudover er den kendt som "the 20 minutes city", fordi det er nemt at komme rundt i byen på kort tid. Og sidst men ikke mindst (og ret vigtigt), så har Adelaide fantastiske strande! 

Der bor mere end 1 million mennesker i Adelaide, og byens centrum er omringet af intet mindre end 29 fantastiske parker. Adelaide er beliggende i South Australia, som er kendt som "the festival state", da de virkelig forstår at sætte gang i en god fest, og hvert år afholder flere fede festivaler. University of South Australia (UniSA) er desuden Australiens 5. største universitet med 32.000 studerende hvoraf ca. 26.00 er internationale. 

Du kan komme tættere på drømmen, når Jackson Jaensch fra University of South Australia gæster os på vores kontor i København d. 30. april. Her kan du høre mere om universitetet, og mulighederne for at kombinere dit studie med et fedt ophold i en overset, men fantastisk australsk studieby. 

Der vil være intro ved vores UniSA-vejleder, Cecilie, der er ansvarlig for universitetet, og hun er tilgængelig under hele mødet, hvor hun vil være klar til at besvare spørgsmål om ansøgningsproces osv. 

Du kan læse meget mere om University of South Australia her

Så hvis du drømmer dig til varmere himmelstrøj, og vil du blive klogere på dine muligheder på University of South Australia, så er det d. 30. april.

Her møder du op:

Infomødet finder sted mandag d. 30. april, kl. 16.00 - 17.30.

EDU's mødelokale
Nikolaj Plads 26, 2. sal
1067 København K

Tilmeld dig her: