Infomøde om studie og praktik i udlandet - i København 24/04

24. april, kl. 16:30 - 18:30

Kribler det i dig for at bytte den kolde læsesal ud med nye himmelstrøg? Og er du træt af den samme, kedelige cykeltur til uni? Eller har du bare lyst til – bogstaveligt talt – at svede over eksamen i nye (og måske varmere) omgivelser? Så tilmeld dig EDU's infomøde d. 24. april i København, og få overblik over ansøgningsprocessen, hvis du vil på studie- eller praktikophold i udlandet.

TILMELD DIG HER

På dette infomøde får vi særligt besøg af Channelle Baker, der er Regional Manager hos Griffith University i Australien. Griffith er et af EDU’s mest populære universiteter i Australien, der har en relativt lavt tuition fee og samtidig flere studieretninger, der er ranket blandt verdens 100 bedste. Channelle holder et oplæg, hvor hun fortæller om dine muligheder, for at studere på Griffith University.


Gå ikke glip af:

  • Overblik over ansøgningsprocessen til dit udlandsophold
  • Hjælp til at finde fag og få din forhåndsgodkendelse
  • Finansieringsmulighederne ved et udlandsophold
  • Oplæg fra Channelle Baker, der er Regional Manager hos Griffith University i Australien

Øg chancerne for optagelse, mens du sparer tid... 

Vidste du, at hele 98 % af EDU’s ansøgere bliver optaget? Den er god nok. Vi hjælper dig hele vejen. Du sparer både tid og undgår at sende en forkert ansøgning af sted. Når vi modtager din ansøgning får du en personlig vejleder, som tjekker, at alt spiller inden vi sender den af sted. Find dine spørgsmål frem - vi har svarene til dig. Er du allerede i gang med ansøgningsprocessen? Giv os et kald, så hjælper vi dig videre i processen. Og du er selvfølgelig også velkommen til mødet.

Her møder du op:

Infomødet finder sted onsdag d. 24. april, kl. 16.30 - 18.30.

EDU's mødelokale
Store Kirkestræde 1, 2.
1073 København K

 

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.