Nyheder & Arrangementer

Pre-departure webinar for udvalgte universiteter (Se arrangement for mere info)

21. oktober, kl. 16:30 - 17:30

Vær opmærksom på kun at tilmelde dig dette pre-departure webinar, hvis du ser dit universitet angivet i beskrivelsen længere nede. Dette vil være det første af to pre-departure webinars med samme indhold for de angivne universiteter. Har du derfor ikke mulighed for at deltage på dette webinar, eller vil det passe dig bedre at modtage informationen senere, vil næste relevante webinar være d.25. november. Du kan tilmelde dig dette andet webinar ved at finde arrangementet på EDUs hjemmeside, eller ved at følge linket i den invitation du har modtaget på Email. 


Så nærmer tiden sig for, at du skal afsted på studie- eller praktikophold i udlandet. Uanset om du næsten lige har startet processen, eller om du allerede sidder med dit optagelsesbrev i hånden, er der ikke længe til, at turen går mod lufthavnen og et af dit livs største oplevelser.

På det her tidspunkt kan man godt sidde med en masse praktiske spørgsmål og have brug for at få repeteret nogle af de sidste vigtige trin i processen - og netop derfor er du inviteret til EDU's pre-departure webinar, så din personlige vejleder kan sikre sig, at du har styr på det hele, og du kan stille alle de spørgsmål, som du har brug for. 

På webinaret vil du:

  • høre et kort oplæg omkring de sidste vigtige trin i processen.
  • kunne stille spørgsmål til din personlige vejleder.
  • få tilsendt kontakt til eller gode råd fra en tidligere studerende, der har læst på samme universitet eller været i praktik på samme destination som dig. Dette sker efter afholdelsen af webinaret. 

Sådan foregår det:

Når du tilmelder dig mødet via formularen nedenfor, vil du modtage en bekræftelse på din tilmelding. Dagen inden selve mødet vil du modtage en mail fra EDU med et link til webinaret og mere praktisk information. 

På selve dagen og på det angivne tidspunkt klikker du blot på linket fra førnævnte mail og kan deltage i mødet via din computer eller smartphone derhjemme. 

OBS: Dette møde vil udelukkende være relevant for EDU's ansøgere til:

  • University of New South Wales
  • RMIT University
  • Columbia University
  • University of North Carolina Wilmington
  • Hawaii Pacific University

 

Tilmeld dig her: