Webinar med AUT University, New Zealand - 05/03

5. marts, kl. 19:00 - 20:00

Ryk studiet til New Zealand som vi velsagtens kan kalde naturoplevelsernes mekka. Her kan du studere i millionbyen Auckland, hvor AUT University ligger.

D. 5. marts kan du blive meget klogere på din muligheder på AUT, når vi afholder et online webinar sammen med Kenneth Holt, der er International Programmes Manager på netop AUT University.

AUT University er et topmoderne universitet, hvor du får 24.000 studiekammerater. Auckland ligger ofte i toppen, når man snakker om "Most Liveable Cities" i verden. Klimaet er behageligt året rundt, og byen er omgivet af vand, hvilket har givet den tilnavnet "City of sails". Udendørs aktiviteter er der nok af, og det samme med restauranter og shopping.

New Zealand er kendt for sin overvældende smukke natur og den stærke Maorikultur. Og har du altid haft lyst til at prøve at bungy jumpe eller bestige en vulkan - og endda kombinere det med en uddannelsesoplevelse af høj kvalitet? Så kan vi varmt anbefale New Zealand og AUT.

Program:

Kenneth Holt vil være vært for mødet, og giver dig indblik i, hvordan det er at studere i en af New Zealands fedeste byer.
Har du spørgsmål i løbet af webinaret, så er der også mulighed for at stille dem. Vores erfarne AUT-vejleder, Mathilde, er med på sidelinien med svar.

Så hvis du drømmer dig til New Zealand, så skriv d. 5. marts i kalenderen.

Hvor og hvornår foregår mødet?

Lige der hvor du har lyst. Vores webinar bliver afholdt online, og du kan derfor se med, uanset hvor du befinder dig.
Du bestemmer selv, om du ser med fra studiejobbet, læsesalen eller hjemme i sofaen.

Webinaret bliver afholdt:
5. marts fra 19:00 til 20:00

Vi sender dig et link til webinaret på dagen, som du skal bruge for at kunne deltage.