Webinar med RMIT University, Australien - 06/03

6. marts, kl. 16:00 - 17:00

Vil du studere på et af verdens top universiteter i hippe og multikulturelle Melbourne? Bliv klogere på dine muligheder når EDU sammen med Anna Munro, der er Regional Coordinator ved RMIT University, afholder online webinar d. 6. marts.

På webinaret kan du høre meget mere om Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT), der er et af landets største universiteter med mere end 74.000 studerende. RMIT er et globalt universitet med fokus på teknologi, kommunikation, business og design og er kendt for sine erhvervsrettede akademiske uddannelser.

Universitetet har flere campusser i byen, og det største, Melbourne City Campus, ligger midt i centrum. Her er du tæt på et pulserende storbyliv, Melbournes kulturelle tilbud og et unikt akademisk og socialt miljø. Samtidig har du let adgang til smukke seværdigheder som Great Ocean Road, kystregnskove, bjerge og vinregioner som Yarra Valley.

Program:

Der vil være intro ved vores vejleder, Jette, og Anna Munro fra RMIT vil derefter være vært for mødet, og giver dig indblik i, hvordan det er at studere på RMIT. Har du spørgsmål i løbet af webinaret, er der også mulighed for at stille dem.

Så hvis du drømmer dig til Australien, så skriv d. 6. marts i kalenderen.

Hvor og hvornår foregår mødet?

Lige der hvor du har lyst. Vores webinar bliver afholdt online, og du kan derfor se med, uanset hvor du befinder dig. Du bestemmer om du ser med fra studiejobbet, læsesalen eller hjemme i sofaen.

Webinaret bliver afholdt:
6. marts fra 16.00 til 17.00

Når du tilmelder dig arrangementet via formularen herunder, får du automatisk tilsendt det link, du skal bruge for at deltage i webinaret.