Webinar med Southern New Hampshire University, USA – 19/03 - AFLYST

19. marts, kl. 15:00 - 16:00

OBS: Dette webinar er aflyst. Vi arbejder på at finde en ny dato for arrangementet.


Kunne du tænke dig at læse på et innovativt universitet, hvor undervisningen bygger på case-studies fra det amerikanske og globale erhvervsliv? Og virker det samtidig tiltalende at bo naturskønt mellem skove, bjerge og strande – og dermed have adgang til tonsvis af udendørsaktiviteter året rundt? Den 19. marts kan du snuse til drømmen, når EDU sammen med Thomas Grubach, der er Director of International Recruitment hos Southern New Hampshire University (SNHU), afholder online webinar.

Southern New Hampshire University (SNHU) er især kendt for deres nye typer af business-programmer på både bachelor- og kandidatniveau, og har internationale studerende fra over 70 lande. Er du til storby og kulturoplevelser ligger millionbyen Boston kun 45-60 min kørsel fra campus. Her kan du gå på opdagelse på de mange museer, opleve historiens vingesus på the Freedom Trail eller spise dig mæt i hummer og fish and chips.

Program:

Der vil være intro ved vores vejleder, Jette, og Thomas Grubach vil derefter være vært for mødet, og giver dig indblik i, hvordan det er at studere på Southern New Hampshire University. Har du spørgsmål i løbet af webinaret, er der også mulighed for at stille dem.

Så hvis du drømmer dig til USA, så skriv d. 19. marts i kalenderen.

Hvor og hvornår foregår mødet?

Lige der hvor du har lyst. Vores webinar bliver afholdt online, og du kan derfor se med, uanset hvor du befinder dig. Du bestemmer om du ser med fra studiejobbet, læsesalen eller hjemme i sofaen.

Webinaret bliver afholdt:
19. marts fra 15.00 til 16.00

Når du tilmelder dig arrangementet via formularen herunder, får du automatisk tilsendt det link, du skal bruge for at deltage i webinaret.