Webinar med University of Minnesota, USA - 11/02

11. februar, kl. 17:30 - 18:30

Ryk studiet til USA og studér i millionbyen Minneapolis. På University of Minnesota får du en vaskeægte, amerikansk universitetsoplevelse, og d. 11/02 kan du komme tætte på drømmen, når EDU sammen med Cathy Huber fra University of Minnesota, afholder et online webinar - og du er inviteret!

University of Minnesota (UMN) er et top ranket amerikansk universitet. Universitetet har mere end 55.000 studerende, og du bliver én blandt 7.000 internationale studerende fra 137 lande.

University of Minnesota ligger i byen Minneapolis, og her keder du dig aldrig. Byen er et mekka for sportsfans, og byen har således nogen af USA's bedste hold i både NBA, NFL og NHL (basketball, amerikansk football, hockey). Derudover kan du gå til koncerter hver dag, eller tage på et af byens mange museer. I Minneapolis er man også altid tæt på naturen, og byen bryster sig faktisk af, at man aldrig er mere end 6 boligblokke fra den nærmeste park.

Program:

Der vil være intro ved vores vejleder, Christian, og Cathy vil derefter være vært for mødet, og giver dig indblik i, hvordan det er at studere i en af USA's fedeste storbyer. Har du spørgsmål i løbet af webinaret, så er der også mulighed for at stille dem.

Så hvis du drømmer dig til USA, så skriv d. 11. februar i kalenderen.

Hvor og hvornår foregår mødet?

Lige der hvor du har lyst. Vores webinar bliver afholdt online, og du kan derfor se med, uanset hvor du befinder dig. Du bestemmet om du ser med fra studiejobbet, læsesalen eller hjemme i sofaen.

Webinaret bliver afholdt:
11. februar fra 17:30 til 18:30

Vi sender dig et link dagen før mødet, som du skal bruge for at kunne deltage.

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.