Webinar med University of Otago, New Zealand - 26/02

26. februar, kl. 09:00 - 10:00

Ryk studiet til New Zealand og studér på landets ældste universitet, tæt på bjerge, fjorde og den smukke New Zealandske kyst. Bliv klogere på dine muligheder, når EDU sammen med Sarah Ewing fra University of Otago afholder online webinar.

På webinaret kan du høre meget mere om Otago, der har 18.000 studerende, hvoraf 2.000 er internationale studerende. Universitetet blev grundlagt i Dunedin i 1869, og ligger på New Zealands sydø. Den charmerende studieby Dunedin tilbyder et væld af kulturelle tilbud, og som international studerende har du mulighed for at bo på eller lige ved siden af det smukke, historiske campus. Er du lidt af en outdoor guru, kan du boltre dig i aktiviteter som bungee jumping, skisport, hiking, vandsport eller fotografering.

Program:

Der vil være intro ved vores vejleder, Jette, og Sarah Ewing, der er Regional Marketing Manager hos University of Otago vil derefter være vært for mødet, og giver dig indblik i, hvordan det er at studere på University of Otago. Har du spørgsmål i løbet af webinaret, er der også mulighed for at stille dem.

Så hvis du drømmer dig til New Zealand, så skriv d. 26. februar i kalenderen.

Hvor og hvornår foregår mødet?

Lige der hvor du har lyst. Vores webinar bliver afholdt online, og du kan derfor se med, uanset hvor du befinder dig. Du bestemmer om du ser med fra studiejobbet, læsesalen eller hjemme i sofaen.

Webinaret bliver afholdt:
26. februar fra 09.00 til 10.00

Når du tilmelder dig arrangementet via formularen herunder, får du automatisk tilsendt det link, du skal bruge for at deltage i webinaret.