Webinar med University of Wisconsin-Madison (WISC)

17. marts, kl. 16:30 - 17:30

Hvis du vil opleve det rigtige USA, så SKAL du tage til "The Midwest". Og hvis du kan se dig selv studere på et Top 50 universitet i verden, og samtidig få en ægte college-experience, så er University of Wisconsin-Madison (WISC) lige noget for dig.

Nu har du mulighed for at høre mere om dine muligheder for at tage et studieophold netop der, når EDU i samarbejde med Anna Seidel-Quast, Assistant Director for Visiting Student Program på Wisconsin-Madison, afholder dette online webinar.

Læs mere om eventet

Info:

University of Wisconsin-Madison (WISC) er blandt de 10 bedste offentlige universiteter i USA.

Universitetet er grundlagt i 1848 og beliggende i Wisconsin's hovedstad Madison, der er blevet kåret til en af de bedste college-byer i USA. Madison er en mellemstor by med omkring 250.000 indbyggere omkranset af fantastisk, smuk natur, så man på den måde får det bedste af både by- og naturoplevelser.

Universitetet har over 40.000 studerende og mere end 6000 internationale studerende fra over 130 forskellige lande. Så der vil være rig mulighed for at få nye venner fra hele verden.

Universitet ligger klods op af den hyggelige Madison by, hvor der er rig mulighed for at gå på bar, spise på restaurant, shoppe eller bare slentre en tur. Du har derfor aldrig grund til at kede dig i denne Midwest perle.

Program:

Der vil være intro ved vores vejleder, Christian, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til universitet, ansøgningsprocessen osv. Anna vil være vært for mødet, og giver dig indblik i, hvordan det er at studere på Wisconsin-Madison.

Her møder du op:

Mødet foregår online, og derfor kan du være med, uanset hvor du befinder dig. Så længe du har en internet forbindelse.

Dato:

Dato: Tirsdag d. 17. marts
Tid: 16:30 til 17:30

I tilfælde af at du får brug for at aflyse, kan du skrive til: vejledning@edu-danmark.dk

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.