5 universiteter for dig, der vil rejse med vennerne

Læsetid: 2-3 minutter

Går du og drømmer om at tage et studieophold i udlandet med vennerne?
Så skal I måske overveje en af disse seks universiteter. Her er optagelseskravene ikke er ret strenge, og så har de alle et stort udvalg af studieområder og fag at tilbyde.

Det betyder at du og vennerne, næsten uanset hvad I læser, med god sandsynlighed kan finde fag, som både er spændende og relevante. Og I kommer med garanti ikke til at kede jer uden for studietiden, da alle universiteterne ligger på attraktioner destinationer.

1. James Cook University (JCU)

James Cook University (JCU) ligger lige ud for Great Barrier Reef i det nordlige Queensland. Der er 320 solskinsdage om året, tropisk klima - og nogle af verdens fedeste strande og største naturoplevelser i Australien ligger i gå afstand. Det er billigt at bo i både Townsville og Cairns, så med din SU alene kommer du rigtig langt.

Den berømte Whitehaven Beach ligger kun få timers kørsel fra byen, så drømmer I om at bo i det virkelige Australien med easy access til naturen. Så er JCU det rigtige valg.

Læs mere om JCU...

2. University of Queensland (UQ)

Brisbane er Australiens 3 største by. Her finder I University of Queensland (UQ) - blot 15 minutter fra centrum, på sin egen halvø i smukke og grønne omgivelser. Her er vejret solrigt året rundt, og byen er kendt for sin udendørslivsstil og de charmerende suburbs, der summer med internationale studerende.

Tæt ved Brisbane ligger berømte surfspots, som Surfers Paradise og Byron Bay, hvor afslapning, surf på stranden, små hyggelige restauranter og et godt byliv er i centrum. Så når studierne hoper sig op, giver de kridhvide sandstrande et velfortjent break.

Læs mere om UQ...

3. San Diego State University (SDSU)

San Diego State University (SDSU) er den ideelle studiedestination. Med en beliggenhed ved stillehavet, tæt på bjerge, ørkener og Los Angeles, keder man sig aldrig. San Diego tilbyder et hav af aktiviteter og forlystelser, mere end 100 km sandstrande og en årlig temperatur på 18-25.

SDSU huser godt 34.000 studerende, og trænger I til at se noget andet, så grænser San Diego op til Mexico, hvor endnu flere oplevelser venter.

Læs mere om SDSU...

4. AUT University

New Zealand er naturoplevelsernes mekka. I Auckland finder I topmoderne AUT University, hvor I får 24.000 studiekammerater. Auckland ligger i top på listerne over "Most Liveable Cities" i verden. Klimaet er behageligt året rundt, og byen er omgivet af vand, hvilket har givet den tilnavnet "City of sails", grundet de mange både, der altid sejler omkring.

New Zealand er kendt for sin smukke natur, og har I altid haft lyst til at prøve at bungy jumpe eller bestige en vulkan, så tag til New Zealand.

Læs mere om AUT...

5. University of Essex

Drømmer I om et studieophold tæt ved Europas business centrum nr. 1, London, så er University of Essex universitet. Universitet ligger i Colchester, som er Englands ældste by. Byen er helt unik med gamle smukke ruiner, middelalderbygninger og slotte, og under 1 times kørsel fra byen ligger London.

Så vil I gerne studere i udlandet og samtidig være tæt på Danmark, hvorfor så ikke gøre det med nye internationale venner på de kendte engelske pubs?

Læs mere om Essex...

Læs den fulde artikel og se billeder af universiteterne:

5 universiter for dig, der vil rejse med vennerne

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.