Her er EDU's 8 billigste universiteter

Læsetid: 2-3 minutter

Du tænker sikkert, at det er en dyr fornøjelse at rykke studierne til udlandet. Det kan det også være. Men vi ved også, at det sagtens kan lade sig gøre, selv hvis ikke du har en gigantisk opsparing. Her er 8 billige universiteter til dig, der ikke vil ruineres. 

1. Swinburne, Sarawak, Borneo

På Swinburne Sarawak, på Borneo får du fuld valuta for pengene. Der er pool på taget, fitnessfaciliteter og du har Borneos fantastiske, frodige regnskov lige i baghaven. Og så er Borneo ét af kun to steder i verden, hvor der lever vilde orangutanger. Her kan du bo. Og studere. Og vi lover dig, at du får en på opleveren, hvis du sætter kursen hertil.

Et semester på Borneo ligger på mellem 25.000 - 32.000,- 

2. Edith Cowan University, Australien

Kan det overhovedet være billigt at studere i Australien? Ja, det kan det. Tag til ECU, hvor du kan bo i smukke Perth, der flere gange er kåret som den mest solrige by i Australien! I Perth har du mulighed for at surfe og dyrke nærmest alt udendørsliv, og så er byen et paradis for cyklister, ligesom du kender det fra Danmark.

Et semester på ECU koster 30.300,-  kroner. 

3. University of Essex, England

Du kan sagtens studere i England uden at blive ruineret. På University of Essex bor du i Englands ældste by, Colchester. Byen er helt unik med smukke, gamle ruiner og et slot midt i byen, og hvis du virkelig vil finpudse dit engelske, kan du ikke finde et bedre sted. Universitetet ligger kun en time fra London, så familie og venner kan hurtigt komme på besøg.

Et semester på Essex koster ca. 36.000,- 

4. University of Newcastle, Australien 

University of Newcastle er ideelt for dig, der gerne vil tæt på storbyen Sydney uden at betale Sydney-priser. Newcastle ligger små 2 timer fra storbyen, og her bor du helt ud til vandet. Derfor kan du passende bruge din fritid på at surfe eller tage på roadtrip i den storslåede natur. Og selvfølgelig nyde den australske mentalitet og gæstfrihed til fulde.

Du slipper med 39.000,- for et semester i Newcastle. 

5. RMIT, Vietnam

I Vietnam kommer du rigtig langt med din SU alene. I Ho Chi Minh og Hanoi kan du få vild luksus for nærmest ingen penge, og landet er ideelt for dig, der ikke har en kæmpe opsparing. RMIT er et topmoderne universitet og undervisningen er i top. Kulturen i højsædet i Vietnam, og for 10-15 kr. får du frisklavet mad i verdensklasse. Kombineret med den vilde natur, gør Vietnam til en noget nær perfekte destination.

Et semester på RMIT i Vietnam koster 39.990,-  

6. University of Birmingham, England

University of Birmingham er ranket blandt de bedste 100 i verden. Birmingham er en af de mest multikulturelle byer i England og har samtidig en af Europas yngste befolkninger. Du får både storby og natur med mere end 600 parker, man frit kan benytte sig af, hvilket gør byen særdeles studievenlig. Fodbold og sport fylder også meget i byen, og skal du hjem på weekend i Danmark, fåes flybilletterne virkelig billigt.

Tuitionfee for et semester på University of Birmingham koster ca. 40.000,- 

7. Nottingham Ningbo, Kina 

Jagter du en fed karriere og stærkt CV, er Kina en genial idé. I Kina får du en kulturel oplevelse ud over de sædvanlige. Nottingham Ningbo er et suverænt sted for dig, der både vil styrke dit CV og samtidig udvikle dig personligt. Ningbo er en stor kinesisk havneby tæt på Shanghai, og rejsemulighederne derfra er uendelige. Og så er det oveni købet noget, der er til at betale sig fra. 

Her slipper du med omkring 46.000,- i tuitionfee. 

8. San Jose State University, USA

Hvordan lyder Sunny California? Ret godt ikke? Pak solbriller og badetøj og tag til San Jose State University. Universitetet der er grundlagt i 1857, er den ældste offentlige uddannelsesinstitution i Californien, og det har virkelig sin charme. Du er kun en times tid fra San Francisco, 

Et semester på SJSU koster ca. 46.000,- og det er relativt billigt af et californisk universitet at være. 


OBS: Priserne tager udgangspunkt i et study abroad ophold - et enkelt semester på bachelorniveau. Vær opmærksom på, at priserne kan ændre sig en anelse på kandidatniveau. Vi tager forbehold for fejl, ændringer og stigninger i tuition fee fra universiteternes side. Der er kun taget udgangspunkt i tuition fee -  ikke leveomkostninger da det svinger meget fra den enkelte studerende. HUSK at du kan få et udlandsstipendie. Det er mange steder nok til at dække hele din tuition fee alt efter, hvad du læser herhjemme og hvor du skal hen. 

Opdateret juni 2019

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.