Hvem er EDU? Vi hjælper dig hele vejen.

Velkommen hos EDU!

Fedt du har fundet os! Herunder finder du 10 punkter, som gør dig meget klogere på, hvem EDU er, og hvordan vi hjælper dig på studie eller praktikophold i udlandet.Der er mange fordele ved at planlægge dit studieophold med vores hjælp, og jo bedre du kender til dine muligheder, jo større er chancen også for, at du kommer afsted. Og i sidste ende er dét, det vigtigste!

Bonus infoNår du har læst alle 10 punkter, så skriv dine information ind i formularen nederst på siden. Så sender vi dig blandt andet vores legatkompendium, som er guld værd, hvis du vil søge legater til dit ophold.


1. EDU er en privat organisation, som kan hjælpe dig til mere end 50 universiteter.

På alle vores universiteter får du undervisning på engelsk, og vi samarbejder udelukkende med internationalt anerkendte universiteter.

2. EDU kan hjælpe dig i praktik i 7 af verdens største byer.

Vi arbejder sammen med AIC, der har over 30 års erfaring med at matche studerende med relevante praktikforløb.

3. EDU giver dig gratis, personlig vejledning så dine chancer for optagelse stiger.

Vi er ansat af universiteterne, så vi kan hjælpe dig helt gratis. Vi har alle selv studeret i udlandet og brænder for at give andre lige så gode oplevelser. 

4. Hos EDU er ansøgningsprocessen gjort helt enkel, og alt information er på dansk.

Din vejleder guider dig igennem ansøgningsprocessen, og sender dig f.eks. en liste med de dokumenter, du skal bruge til din ansøgning.

5. Gennem EDU får du rabat på din undervisningsafgift på udvalgte universiteter.

Det betyder, at det kan være en fordel at søge gennem os, fremfor at søge til et universitet på helt egen hånd.

6. EDU har særlige aftaler i forhold til optagelseskravene på universiteterne.

F.eks. har vi flere universiteter, hvor du ikke behøver at tage en engelsk sprogtest, hvis du har bestået en gymnasieuddannelse og har fået tilstrækkeligt gode karakterer i engelsk. Eller hvis du kan dokumentere, at du er blevet undervist på engelsk på din nuværende uddannelse. Derved sparer du penge og besværet ved en engelsktest.

OBS: der er forskellige krav på alle universiteter, så du skal altid tjekke optagelseskravene på det specifikke universitet.

7. EDU har ingen begrænsning på antallet af pladser på universiteterne.

Du kan derfor nemt rejse med en kæreste eller vennerne til det samme universitet, da du ikke kæmper med andre om et begrænset antal pladser. Det betyder også, at du ikke skal have et tårnhøjt karaktergennemsnit for at komme afsted.

8. EDU giver dig gratis vejledning omkring finansiering.

Du kan f.eks. finde budgetskabeloner, information om hvordan du får SU med, hvordan du søger et udlandsstipendium og meget mere.

9. EDU giver dig tips og tricks til succesfuld legatsøgning.

Du vil blive inviteret til at deltage i et online webinar, hvor vi giver dig gode råd og eksempler på tidligere legatansøgninger.

10. Gennem EDU kan du komme afsted uanset dit gennemsnit og dit budget!

Faktisk har vi over 20 universiteter, hvor der slet intet krav til dit gennemsnit er. Og opfylder du optagelseskravene er chancerne for at komme afsted rigtig gode. Faktisk bliver 98 % af vores ansøgere tilbudt en plads!

OBS: Gælder kun for Study Abroad studerende (semesterophold) og ikke hele grader. 


Kom igang allerede nu:

Nu har du forhåbentlig en god ide om, hvem EDU er og hvilke fordele, der kan være ved at tage på et studie- eller praktikophold gennem os.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig videre! Derfor synes vi, du skal skrive dine informationer ind herunder. Så viser vi dig, hvor du kan komme hen, hvordan du finder det rigtige universitet, og hvilke muligheder du har for at finansiere dit ophold.

Og så var der den bonus info: skriver du dig op, sender vi dig også vores legatkompendium, der er fyldt med eksempler samt tips og trick til legatsøgning!

Få information om udlandsophold

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.