Introduktion til California State University Long Beach

Hej, jeg hedder Christian og er vejleder for California State University Long Beach hos EDU.

Hvis du har spørgsmål om California State University Long Beach så kontakt mig gerne på cj@edu-danmark.dk

Så snart man ankommer i Long Beach, står det klart, hvorfor denne destination er så populær. Solen står højt på himlen, og ved mit eget besøg på universitetet blev jeg som det første inviteret på stranden til en omgang surfing. 


3 vigtige punkter om California State University Long Beach

  1. Universitetet tilbyder et campus, du ikke vil hjem fra. Her er alt fra stort fitness center med indendørs løbebane til bowlingbaner og indkøbsmuligheder. 
  2. Hvis du er vandhund er der ikke mange bedre steder i verden end Long Beach. Her kan man i gennemsnit nyde 300 solskinsdage om året og en gennemsnitstemperatur på 23 grader.
  3. Kombinationen af den relativt lave undervisningsafgift og den gode undervisning har gjort, at universitetet ofte omtales som et af “America’s Best Value Colleges”.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om dette universitet, kan du læse alt om fag, ansøgningsfrister, økonomi mv. på vores hjemmeside.

SE HELE UNIVERSITETSPROFILEN


Arrangementer med CSULB

D. 7. marts fra 17.00 til 18.00, har du mulighed for at deltage i vores online webinar med University of California Long Beach. Her vil du kunne møde en repræsentant fra universitet, og høre om, hvordan det er at studere i solskinsstaten Californien, tæt på storbyer som Los Angeles, San Diego og San Francisco.

Deltag i webinar