Praktik i verdens MÅSKE fedeste by

28. august, 2018

Drømmer du om international erhvervserfaring? Vil du pynte lidt ekstra på dit CV, så det skinner lidt flottere end dine venner, studiekammerater og konkurrenters - og ikke mindst øger chancen for, at du lander øverst i ansøgningsbunken? 
Kunne du tænke dig at leve, bo, og arbejde i en storby ude i verden? Så er praktik måske en idé for dig...

Og nu har du faktisk mulighed for at komme i praktik i én af verdens allerfedeste, levende, pulserende og fantastiske storbyer, nemlig New York. Her oplever du følelsen af at blive vaskeægte New Yorker, hvor du bor, lever og arbejder på lige fod med amerikanerne. På den måde får du en virkelig god følelse af, hvad arbejdsmarkedet byder på, når studiet er færdig.
Ligesom du selvfølgelig får en fornemmelse af, hvordan det er at bo i en så fantastisk, travl og pulserende storby, som New York er. 

Praktikmuligheder blandt toppen  

I New York er der mange muligheder for praktikpladser, og det er ikke et krav, at din praktik er relateret til det, du har læst eller læser herhjemme. Dvs. du kan komme i praktik et sted, hvor arbejdsopgaverne ligger langt fra dit studieområde. Der er mange forskellige muligheder for praktikpladser i New York, bl.a.: KPMG, NASDAQ, CNN, JP Morgan Chase, Gucci Group og mange, mange flere. 

Se alle praktikmuligheder i New York

Hvis New York (af uransagelige årsager) ikke helt er dig, så har vi naturligvis også andre fede praktikdestinationer.
Tjek dem ud her.