Nyheder & Arrangementer

Santa Barbara City College (SBCC) - Campus med studerende
Studerende fra Santa Barbara City College
Studerende der læser på Santa Monica College

Sabbatår i USA - oplev det magiske studieliv i Californien

29. januar, 2020

Vi har fået to nye samarbejdspartnere i Californien!

Hvis du går og drømmer om at tage på et udlandsophold efter gymnasiet, så har du nu mulighed for at komme til varme og solrige Californien og studere på et af vores to nye partneruniversiteter i løbet af dit sabbatår, nemlig 
Santa Barbara City College (SBCC) og Santa Monica College (SMC).

Det kan være en rigtig god idé at læse i udlandet i løbet af dit sabbatår. Her får du mulighed for at styrke dine sprogkundskaber, lære en ny kultur godt at kende, få et internationalt netværk - og så ser det selvfølgelig også godt ud på dit CV.

Santa Barbara City College har man undervisning med udsigt til Stillehavet. Her får man et campus i første klasse og fænomenal undervisning, til en meget fordelagtig pris! Santa Barbara er et lidt mindre campus med en meget tilbagelænet stemning, og så er det kåret til bedste community college i hele USA.

Santa Monica College ligger i et trygt og afslappet område i det ellers travle Los Angeles. Her har du mulighed for at gå på opdagelse i storbyen og læne dig tilbage i strandstolen bagefter. SMC er et kæmpe college med et stort fagudbud og med en mere storbypræget atmosfære end Santa Barbara. Prisen på Santa Monica College er også væsentlig lavere end EDU's universiteter i Californien.
 

Adgangsbillet til prestigefyldte universiteter

I USA er det dyrt at tage en bacheloruddannelse på et universitet - og jo højere rangeret universitetet er, jo dyrere er det ofte. Derfor vælger mange studerende at læse de første to år af deres bacheloruddannelse på et billigere community college, hvorefter de meritoverfører deres credits til et universitet og læser resten af deres bachelor der. På den måde kan man få en bachelor fra et anerkendt universitet til en væsentlig lavere pris end at læse hele uddannelsen der fra start.

Både Santa Barbara City College og Santa Monica College er blandt de bedste community colleges i USA. Derfor har de favorable meritaftaler med nogle af de bedste universiteter i Californien og i resten af USA. Mange studerende fra Santa Monica College og Santa Barbara City College fortsætte direkte til prestigefyldte universiteter som f.eks. University of California San Diego (UCSD)University of California Los Angeles (UCLA) og University of California Berkeley, som EDU også samarbejder med. Så det er også værd at overveje et ophold ved enten SBCC eller SMC, hvis du gerne vil læse en hel bachelor i USA.


Katrine læste 2 år på Santa Monica College efter gymnasiet, og fik en masse gode og uvurderlige oplevelser med hjem i baggagen, inden hun startede på universitetet i Danmark. Læs mere om Katrines gode råd til dig, der vil på studieophold i dit sabbatår, og om hendes oplevelser i Los Angeles og på SMC lige her.

Katrine i Santa Monica

"Jeg var lige blevet færdig med gymnasiet og ville bare gerne have det sjovt og opleve en masse, inden jeg skulle starte på universitetet i Danmark senere. Jeg ville prøve at stå på egne ben og udfordre mig selv"

Katrine, Santa Monica College Alumne

Mød SBCC og SMC til EDU Days

Gå ikke glip af at møde de to colleges i februar til vores EDU Days. Læs mere om EDU Days og tilmeld dig messen herunder

København        Aarhus

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.