Praktik i Boston, USA

Om Boston

Vil du bo i en ægte amerikansk storby, så er Boston i den skønne stat New England stedet. Byen er centrum for innovation og iværksætteri og huser nogle af de bedste universiteter i verden, såsom Harvard University og MIT. Du har også mulighed for at se traditionsrige amerikanske sportsgrene udspille sig på kendte stadions som Fenway Park eller tilbringe weekenderne på strandene ud til Atlanterhavet.


Praktikpladser i Boston

AIC har et stort netværk af praktikpladser på destinationen og indgår altid i en personlig dialog med den enkelte for at finde det helt rigtige praktiksted, som passer til dine ønsker og kompetencer.

Boston har særlig gode muligheder for praktik indenfor følgende områder:

  • Business Services
  • Communications and Marketing
  • Education
  • Life Sciences
  • Nonprofits
  • Start-ups and Entrepreneurial Ventures
  • Tourism and Hospitality
  • Academic research across all fields

Listen over områder er ikke udtømmende, men skal blot ses som inspiration.

Finder du ikke dit fagområde på listen, betyder det ikke, at vi ikke kan hjælpe dig i praktik i Boston. AIC finder en praktikplads til dig ud fra dine behov og dine kompetencer. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os på vejledning@edu-danmark.dk

Se eksempler på tidligere praktikpladser i Boston

Det er et krav, at din praktik er relateret til det, du læser/har læst - du kan altså ikke komme i praktik et sted, hvor arbejdsopgaverne ligger langt fra dit studieområde.

I processen med at finde den rigtige praktikplads er det vigtigt, at du er realistisk om dine muligheder. Det er ikke altid en fordel at være i praktik i en stor kendt virksomhed. I mindre virksomheder får man typisk mulighed for at prøve flere ting af, da der er færre medarbejdere til at klare alle aspekter af de opgaver, der måtte være. 

Læs om mere om mulighederne i Boston.

Hvis du er interesseret i at komme til en af AIC's andre destinationer, så skriv til os på vejledning@edu-danmark.dk, så kan vi forhøre os om mulighederne. Det er desværre ikke muligt at komme i praktik i Singapore grundet visumregler.

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.