Praktik i Los Angeles (LA), USA

Om Los Angeles

Los Angeles, the City of Angles, byen der samler håbefulde skuespillere, filmmagneter og et tons af turister, der skal opleve, hvad de ser i amerikanske film helt tæt på. Klimaet er behageligt hele året rundt, og stranden er lige rundt om hjørnet. Kom tæt på filmstjernerne i Hollywood og Beverly Hills, shop på Rodeo Drive eller tag en bytur på the Sunset Strip. Man keder sig ikke i L.A.


Praktikpladser i Los Angeles

AIC har et stort netværk af praktikpladser på destinationen og indgår altid i en personlig dialog med den enkelte for at finde det helt rigtige praktiksted, som passer til dine ønsker og kompetencer.

Los Angeles har særlig gode muligheder for praktik indenfor følgende områder:

  • Entertainment
  • Trade
  • Technology, Engineering and Business
  • Fashion
  • Hospitality and Tourism
  • Financial Services

Listen over områder er ikke udtømmende, men skal blot ses som inspiration.

Finder du ikke dit fagområde på listen, betyder det ikke, at vi ikke kan hjælpe dig i praktik i Los Angeles. AIC finder en praktikplads til dig ud fra dine behov og dine kompetencer. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os på vejledning@edu-danmark.dk

Se eksempler på tidligere praktikpladser i Los Angeles

Det er et krav, at din praktik er relateret til det, du læser/har læst - du kan altså ikke komme i praktik et sted, hvor arbejdsopgaverne ligger langt fra dit studieområde.

I processen med at finde den rigtige praktikplads er det vigtigt, at du er realistisk om dine muligheder. Det er ikke altid en fordel at være i praktik i en stor kendt virksomhed. I mindre virksomheder får man typisk mulighed for at prøve flere ting af, da der er færre medarbejdere til at klare alle aspekter af de opgaver, der måtte være. 

Læs om mere om mulighederne i Los Angeles.

Hvis du er interesseret i at komme til en af AIC's andre destinationer, så skriv til os på vejledning@edu-danmark.dk, så kan vi forhøre os om mulighederne. Det er desværre ikke muligt at komme i praktik i Singapore grundet visumregler.

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.