Praktik i New York City (NYC), USA

OBS! På grund af Covid-19 er praktikophold i denne by ikke muligt i 2020 og muligvis heller ikke i 2021. Se vores oversigt over de destinationer, der er mulige i 2020. Praktikdestinationer for foråret 2021 offentliggøres i august 2020.


Om New York

New York er byen, der aldrig sover. Du vil føle, du går rundt i kulissen på din yndlingssitcom, og der sker så meget, at du vil have svært ved at vælge. Byen er centrum for alt fra mode og kultur til handel og finans og har alt, hvad hjertet begærer.
 

Praktikpladser (internships) i New York City

AIC har et stort netværk af praktikpladser på destinationen og indgår altid i en personlig dialog med den enkelte for at finde det helt rigtige praktiksted, som passer til dine ønsker og kompetencer.

New York har særlig gode muligheder for praktik indenfor følgende områder:

  • Arts, Museums, Galleries
  • Communications and Media
  • Cultural nonprofits ( diplomacy, international relations, Asian language/culture)
  • Environmental (research, water, urban farming/nutrition)
  • Fashion (design, merchandising, PR, marketing, social media)
  • Journalism (news, lifestyle, fashion)
  • Marketing/advertising
  • Start-ups/tech companies (particularly in software, web, etc.)Politics and NGOs
  • Social organizations (education, children/adolescents, low-income families, homeless, etc.)

Listen over områder er ikke udtømmende, men skal blot ses som inspiration.

Finder du ikke dit fagområde på listen, betyder det ikke, at vi ikke kan hjælpe dig i praktik i New York. AIC finder en praktikplads til dig ud fra dine behov og dine kompetencer. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os på vejledning@edu-danmark.dk

Se eksempler på tidligere praktikpladser i New York

Det er et krav, at din praktik er relateret til det, du læser/har læst - du kan altså ikke komme i praktik et sted, hvor arbejdsopgaverne ligger langt fra dit studieområde.

I processen med at finde den rigtige praktikplads er det vigtigt, at du er realistisk om dine muligheder. Det er ikke altid en fordel at være i praktik i en stor kendt virksomhed. I mindre virksomheder får man typisk mulighed for at prøve flere ting af, da der er færre medarbejdere til at klare alle aspekter af de opgaver, der måtte være. 

Læs om mere om mulighederne i New York.

Hvis du er interesseret i at komme til en af AIC's andre destinationer, så skriv til os på vejledning@edu-danmark.dk, så kan vi forhøre os om mulighederne. Det er desværre ikke muligt at komme i praktik i Singapore grundet visumregler.

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.