Praktik i Tokyo, Japan

OBS! Bemærk at det ikke er muligt at komme i praktik i Tokyo i sommeren 2020

Om Tokyo

Tokyo, byen der aldrig sover. Et menneskemylder uden lige med over 13 millioner indbyggere, men samtidig også en af de sikreste metropoler at bo i. Oplev fashion som aldrig før, outrerede typer og habitklædte lokale side om side i metroens mange gange. Det er heller ikke udsædvanligt at selv samme typer lige tager sig en lur på en bænk i en af de mange smukke parker. Det kan være smart at kunne lidt japansk, da engelsktalende japanere er en mangelvare.


Praktikpladser i Tokyo

AIC har et stort netværk af praktikpladser på destinationen og indgår altid i en personlig dialog med den enkelte for at finde det helt rigtige praktiksted, som passer til dine ønsker og kompetencer.

Tokyo har særlig gode muligheder for praktik indenfor følgende områder:

  • Business and Communications
  • Non-profit and NGO
  • Information Technology and Computer Science

Listen over områder er ikke udtømmende, men skal blot ses som inspiration.

Finder du ikke dit fagområde på listen, betyder det ikke, at vi ikke kan hjælpe dig i praktik i Tokyo. AIC finder en praktikplads til dig ud fra dine behov og dine kompetencer. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os på vejledning@edu-danmark.dk

Se eksempler på tidligere praktikpladser i Tokyo

Det er et krav, at din praktik er relateret til det, du læser/har læst - du kan altså ikke komme i praktik et sted, hvor arbejdsopgaverne ligger langt fra dit studieområde.

OBS! Hvis du kan japansk vil udvalget af mulige virksomheder være større end hvis du ikke kan japansk.

I processen med at finde den rigtige praktikplads er det vigtigt, at du er realistisk om dine muligheder. Det er ikke altid en fordel at være i praktik i en stor kendt virksomhed. I mindre virksomheder får man typisk mulighed for at prøve flere ting af, da der er færre medarbejdere til at klare alle aspekter af de opgaver, der måtte være. 

Læs om mere om mulighederne i Tokyo.

Hvis du er interesseret i at komme til en af AIC's andre destinationer, så skriv til os på vejledning@edu-danmark.dk, så kan vi forhøre os om mulighederne. Det er desværre ikke muligt at komme i praktik i Singapore grundet visumregler.

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.