Praktik i Vancouver, Canada

OBS! Ønsker du et praktikophold i Canada, skal du være opmærksom på at det kræver en tur til Stockholm, London eller Berlin i forbindelse med visumprocessen.

Om Vancouver

Vancouver ligger smukt omgivet af vand og bjerge på Canada's vestkyst. Som resten af Canada består byens befolkning af en smeltedigel af forskellige kulturer. Her får du det pulserende byliv kombineret med muligheden for skønne naturoplevelser blot et stenkast fra byen.


Praktikpladser i Vancouver

AIC har et stort netværk af praktikpladser på destinationen og indgår altid i en personlig dialog med den enkelte for at finde det helt rigtige praktiksted, som passer til dine ønsker og kompetencer.

Vancouver har særlig gode muligheder for praktik indenfor følgende områder:

  • Technology and Research
  • Green economy
  • Digital entertainment
  • Hospitality and Tourism
  • Engineering and Life Sciences
  • Social Enterprise

Listen over områder er ikke udtømmende, men skal blot ses som inspiration.

Finder du ikke dit fagområde på listen, betyder det ikke, at vi ikke kan hjælpe dig i praktik i Vancouver. AIC finder en praktikplads til dig ud fra dine behov og dine kompetencer. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os på vejledning@edu-danmark.dk

Se eksempler på tidligere praktikpladser i Vancouver

Det er et krav, at din praktik er relateret til det, du læser/har læst - du kan altså ikke komme i praktik et sted, hvor arbejdsopgaverne ligger langt fra dit studieområde.

I processen med at finde den rigtige praktikplads er det vigtigt, at du er realistisk om dine muligheder. Det er ikke altid en fordel at være i praktik i en stor kendt virksomhed. I mindre virksomheder får man typisk mulighed for at prøve flere ting af, da der er færre medarbejdere til at klare alle aspekter af de opgaver, der måtte være. 

Læs om mere om mulighederne i Vancouver.

Hvis du er interesseret i at komme til en af AIC's andre destinationer, så skriv til os på vejledning@edu-danmark.dk, så kan vi forhøre os om mulighederne. Det er desværre ikke muligt at komme i praktik i Singapore grundet visumregler.

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.