safeAway rejseforsikring

safeAway rejseforsikring

safeAway har været på markedet siden 2013 og er en af de nye og mere dynamiske selskaber. Direktør i safeAway, Ole Ærthøj, er en af de mest erfarne i den danske rejseforsikringsbranche, og han har tidligere har været direktør i Gouda Rejseforsikring.

safeAway er et 100% danskejet selskab, som er medlem af både Rejsegarantifonden og Forsikringsankenævnet. safeAways forsikringer er udarbejdet af AXA, som er en af Europas største udbydere af rejseforsikring og medicinsk assistance. Al assistance- og skadesbehandling sker gennem dansktalende personale hos Falck Global Assistance fra deres alarm- og hjælpecentral i Ballerup.

I samarbejde med safeAway har vi udviklet den nye Study Abroad rejseforsikring, som specielt henvender sig til studerende, der skal på studieophold i udlandet. Vi har screenet markedet, holdt møder med flere forsikringsudbydere, gennemlæst en endeløs række af policer og derefter valgt safeAway som vores samarbejdspartner. Vi har sammen udviklet en prisvenlig løsning, som vi står 100% inde for.

Læs mere om safeAway rejseforsikring

Billig rejseforsikring med god dækning

Website: safeaway.dk
Facebook: facebook.com/safeaway.dk

 

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.