Studenterhus Odense

Foreningen Studenterhus Odense ligger på Amfipladsen 6 i det centrale Odense. Studenterhus Odense er samlingsstedet for byens ca. 25.000 studerende på de videregående uddannelser ved Syddansk Universitet, University College Lillebælt, Erhvervsakademiet Lillebælt og Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole.

Visionen for Studenterhus Odense er at skabe tværfagligt, kulturelt og socialt hus, hvor de studerende mødes på tværs af studieretninger og netværk og som derved kan markere Odense som en attraktiv studieby. I vores lokaler er der unik mulighed for at skabe et miljø og et rum, hvor de studerende kan bruge de nye lokaler og faciliteterne på flere planer. Der er studiezoner, bar-/caféområde (ikke-kommerciel) med mulighed for socialt samvær og fællesskaber, events som f.eks. koncerter, film- og loungeaftener, faglige foredrag, arrangementer med det syddanske erhvervsliv og meget mere - hver dag fra kl. 10.00.

Den daglige leder af Studenterhus Odense, Anja Følleslev, udtaler om samarbejdet med EDU:
"Vi samabejder med EDU omkring at holde informationmøder i vores lokaler, samt omkring messer hvor vi sammen kan være med til at udbrede kendskabet til Studenterhus Odense og EDU. Det er vigtigt for os at være med til at gøre byens studerende opmærksomme på de mange muligheder, der er for studerende, og derfor er samarbejdet med EDU meget ideelt."

Links:

Facebooksiden for Studenterhus Odense

Hjemmesiden for Studenterhus Odense    

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.