		•	am Sample Scheo Business Studies 20			
Mon.	Tue.	Wed.	Thu.	Fri.	Sat.	Sun.
July 13	July 14	July 15	July 16	July 17	July 18	July 19
9:30 Campus Tour & Program Orientation	9:00 - 12:00 Global Strategy Teaching (3 Hours)	9:00 - 12:00 Global Strategy Teaching (3 Hours)	9:00 - 12:00 Global Strategy Teaching (3 Hours)	8:00 - 12:00 Field Trip/Company Visit Viking Air non-teaching (4 hr)		
12:00 Welcome Lunch	Lunch	Lunch	Lunch			
13:00 Group Photo 13:30 - 16:00 City Tour	13:00 - 16:00 Global Strategy Teaching (3 Hours)	13:00 - 16:00 Global Strategy Teaching (3 Hours)	13:00 - 16:30 GS Final Project Work period non-teaching (3.5 hours)	13:00 - 15:00 Global Strategy Teaching (2 Hours)	Optional Activity: Cowichan Valley Wine Tour	
		16:00 - 18:00 GS Final Project Work period non-teaching (2 hours)	Optional Activity: Sidney Night Market			
July 20	July 21	July 22	July 23	July 24	July 25	July 26
9:00 - 10:00 Guest Speaker 10:00 - 12:00 Global Strategy Final Project Work Period non -Teaching (3 Hours)	9:00 - 12:00 Social Entrepreneurship Teaching (3 Hours)	9:00 - 12:00 Social Entrepreneurship Teaching (3 Hours)	9:00 - 12:00 Social Entrepreneurship Teaching (3 Hours)	9:00 - 12:00 Field Trip/Company Visit: SE Haliburton Farm Non-Teaching (3 Hours)	Optional Activity: Butchart Gardens and Fireworks	
Lunch	Lunch		Lunch	Lunch		
13:00 - 16:00 Global Strategy Teaching (3 Hours)	13:00 - 16:00 Social Entrepreneurship Teaching (3 Hours)	13:00 - 16:00 Social Entrepreneurship Teaching (3 Hours)	13:00 - 16:00 SE Final Project Work period DSB C108 Non-Teaching (3 Hours)	13:00 - 16:30 SE Life Cycles Field Trip/Company Visit: Non-Teaching (3.5 Hours)		

Program Sample Schedule Summer Graduate Business Studies 2020 (Page 2 of 2)

Mon.	Tue.	Wed.	Thu.	Fri.	Sat.	Sun.
July 27	July 28	July 29	July 30	July 31	August 1	August 2
13:00 - 16:00 Social Entrepreneurship Teaching (3 Hours)	9:00 - 11:00 Social Entrepreneurship (Final Presentation) Teaching (2 Hours)	9:00 - 12:00 Cross-Cultural Management Teaching (3 Hours)	9:00 - 12:00 Cross-Cultural Management Teaching (3 Hours)	9:00 - 12:00 Cross-Cultural Management 10:30 - 11:45 Guest Speaker Teaching (3 Hours)		
	12:00 Lunch	12:00 Lunch	12:00 Lunch	12:00 Lunch		
9:00 - 12:00 SE Final Project Work period DSB C108 Non-Teaching (3 Hours)	Free Afternoon	13:00 - 16:00 Cross-Cultural Management Teaching (3 Hours)	13:00 - 16:00 Cross-Cultural Management Teaching (3 Hours)	13:00 - 15:00 Cross-Cultural Management DSB C113 Teaching (2 Hours)		
			Optional Activity: Karaoke Night			
August 3	August 4	August 5	August 6	August 7	August 8	
Holiday	9:00 - 12:00 Field Trip/Company Visit Parliament Buildings Non-Teaching (3 Hours)	9:00 - 12:00 CCM Final Project Work period Non-Teaching (3 Hours)	9:00 - 12:00 Cross-Cultural Management DSB C113 Teaching (3 Hours)	Free	Depart	
12:00 Lunch	12:00 Lunch	12:00 Lunch	12:00 Lunch	12:00 Lunch		
	13:00 - 16:00 Field Trip/Company Visit Victoria City Hall Non-Teaching (3 Hours)	13:00 - 16:30 CCM Final Project Work period Non-Teaching (3.5 Hours)	Optional Activity: Ocean Excursion	Free		
				Graduation Celebration		