Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

52.451218, -1.930325

Læs på University of Birmingham

Ønsker du en akademisk udfordring, så kunne University of Birmingham være det rigtige valg for dig. Universitetet ligger blandt verdens 100 højest rankede universiteter på QS World University Rankings liste og er samtidig blandt de 15 bedst rangerede universiteter i Storbritannien. Universitetet er mere end 100 år gammelt, og der er over 5000 internationale studerende på campus. Er du kulturelt interesseret, så kan du på campus besøge det verdenskendte Barber Institute of Fine Arts med værker af Monet, Renoir, Picasso etc. Universitetet kan desuden prale af at have verdens højeste fritstående klokketårn - bedre kendt som "Old Joe".

Birmingham er en multikulturel storby med en af Europas yngste befolkninger, hvilket gør det til den ideelle studieby. Byen har mere end 600 parker, man frit kan benytte sig af. De gastronomiske muligheder er mange, og multietniske restauranter ligger side om side med Michelinrestauranter. Værd et besøg er også Birminghams årlige "Flatpack Festival", som tiltrækker besøgende fra hele verden. Hvis du er interesseret i fodbold, kan du følge den engelske Premier League eller Championship fra tætteste hold, når du støtter byens flagskibe Aston Villa og Birmingham City eller naboklubberne West Bromwich Albion og Wolverhampton.

Top 3 grunde til at læse på University of Birmingham
Top 5 fagområder på University of Birmingham
Top 3 fordele ved området uden for University of Birmingham


Brexit

Er du ligesom mange andre studerende i tvivl om, hvorvidt du kan læse i England efter Brexit, så læs vores artikel "Hvad betyder udfaldet af Brexit for dine studiemuligheder i England?".


Top 3 grunde til at læse på University of Birmingham

 1. Universitetet blev udnævnt til "University of the Year 2013-2014" af Times Magazine og The Sunday Times. 

 2. Der er mere end 2000 akademikere ansat på campus, hvoraf mange anses for at være internationale eksperter inden for deres felt.

 3. Du får adgang til undervisning af høj akademisk standard, og der er gode faglige og sociale udviklingsmuligheder.


Top 5 fagområder på University of Birmingham

 1. Arts and Law

 2. Social Sciences

 3. Engineering and Physical Sciences

 4. Life and Environmental Sciences

 5. Medical and Dental Sciences

OBS! Top 5 fagområder er de fem fagområder, universitetet generelt set selv synes, de er gode til. Det er ikke ensbetydende med, at disse fagområder er åbne for internationale studerende. Tjek hvad du kan læse på universitetet under "Hvad kan jeg læse?" eller i vores søgemaskine.


Top 3 fordele ved området uden for University of Birmingham

 1. Universitetet er placeret i naturskønne områder og er rangeret som et af Storbritanniens allersmukkeste campuser.

 2. Universitetet har sin egen togstation, så på kun otte minutter kan du komme fra campus til Birmingham City Centre. 

 3. Inden for gåafstand fra universitetet er der en række forstæder, som alle har noget forskelligt at tilbyde. Der er alt fra den travle studieby Selly Oak til de mere rolige og idylliske forstæder Edgbaston og Harborne. 


Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.