Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

Læs i USA's bedste studieby

Rykker du studierne til Boston University Metropolitan College garanterer vi dig én på opleveren på ægte, amerikansk vis. Boston går under navnet New Yorks “lillebror”, og det er ikke helt ved siden af. Der er nemlig ret mange ligheder at spore i de to byer. Som studerende i Boston vil du opleve at bo i én af verdens mest veludviklede og moderne storbyer. Byen var bl.a. den første med en offentlig skole tilbage i 1653, og i 1897 udviklede de undergrundsbanen, som vi i dag kender som metro. Så vi garanterer dig et velfungerende og yderst moderne hjem. 

 

Som studerende på Boston University Metropolitan College får du mulighed for at læse en lang række forskellige fag på højt fagligt niveau, men til en yderst favorabel pris, som du ikke finder i mange andre, amerikanske byer. Campus ligger lige i hjertet af Boston, så bedre beliggenhed skal man vist lede længe efter. Boston er også kåret til den bedste studieby i USA, og dét siger ikke så lidt, for de har ret mange af slagsen. Som studerende her får du også undervisning på et af USAs bedste universiteter. Boston University er nemlig kåret som landets 37. bedste universitet, så det gør det til et ret populært og anerkendt universitet at læse på. Både nationalt og internationalt. Derfor kan du også se frem til at møde folk fra hele verden. Så forbered dig på, at dit netværk boomer. 

 

Ligesom New York har, findes der i Boston også en lille oase midt mellem skyskrabere, støj og travlhed, nemlig Boston Common park. På den måde får du både den helt unikke storby følelse samtidig med, at du er tæt ved vand og har det grønne åndehul, vi er vant til herhjemme. Med andre ord, du får lidt af det hele og lidt til samlet i ét. 

 

Hvis du skal afsted som kandidatstuderende, har du mulighed for at kombinere dit studieophold med et praktikophold efterfølgende, som ikke er muligt ret mange steder. Derudover hjælper universitetet dig også med at blive tilmeldt fag, så du allerede kender dit skema, før du ankommer til Boston. Sikkerheden i skemaet får mange til at slappe af, når det kendes på forhånd og gør, at planlægningen af semestret bliver lidt lettere - allerede fra start. 

 

Når du er i Boston, skal du naturligvis også opleve smukke New England, som er kendt for varme, solrige somre og smukke efterårsfarver, eller bliv klogere på alverdens sportsgrene, som Boston også er verdenskendte indenfor. I særdeleshed baseball, amerikansk fodbold, basketball og hockey, har du mulighed for at stifte bekendskab med. Som om det ikke skulle være nok med en studieby i verdensklasse, et universitet helt i toppen og en beliggenhed, der sparker én godt og grundigt bagi, så har du rig mulighed for at rejse og opleve mere af USA. New York er kun få timer fra Boston, ligesom du også har mulighed for at smutte til Canada på visit.