Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

Hvad kan jeg læse på Boston University, Metropolitan College?

Study Abroad (Semesterophold)
Hele uddannelser på bachelor- og kandidatniveau
Top-up bacheloruddannelse
Sommerkurser
Internship (Praktikophold)
Sprogkurser
Specielle programmer


Study Abroad (Semesterophold)

Study Abroad er en betegnelse for et studieophold i udlandet, hvor du ikke afslutter en hel uddannelse i udlandet. Study Abroad minder meget om udveksling og varer 1-2 semestre. Ved udveksling rejser du ud gennem en udvekslingsaftale på din danske uddannelsesinstitution og får hjælp af det internationale kontor. Ved Study Abroad finder du selv et relevant universitet i udlandet, du ønsker at læse på. Vælger du et af EDU's partneruniversiteter, får du gratis hjælp af EDU gennem ansøgningsprocessen. Se uddybning på vores side om udveksling og Study Abroad

Vil du læse et semester eller to på universitetet, kan du normalt selv vælge dine fag på kryds og tværs af fagretninger. Du skal blot opfylde kravene (prerequisites) til de enkelte fag.

Se universitetets udbud af bachelorfag (undergraduate courses)

  • Klik på de forskellige studieområder i venstre side, og se hvilke der udbydes indenfor området.
  • Når du har fundet hvilke fag, der lyder interessante, kan du se, hvornår de udbydes i det næste semester i universitetets course schedule søgemaskine. OBS! Vælg MET under College, så får du vist alle de fag, du kan tage.

Ønsker du at læse et semester på kandidatniveau, har du mulighed for at tage et Graduate Certificate. Et Graduate Certificate består af fire fag. Alt efter hvilket Graduate Certificate  du vælger, så vil der være bestemte krav til, hvilke fag du skal tage.

Når du tager et Graduate Certificate, skal du opnå et GPA på 3.0 på de fag du tager i Boston for i sidste ende at modtage et Certificate. 

OBS! Bemærk at de fleste fag ligger om aftenen.


Hvordan finder jeg de rigtige fag?

Se gode tips og råd til hvordan du finder de rigtige fag – og hvad du skal være opmærksom på, når du kigger efter fag.


Restriktioner på fag

EDU samarbejder med Boston University, Metropolitan College, som er et ud af 17 fakulteter på Boston University. Det er kun muligt at tage fag på Metropolitan College. Derudover er EDU ikke på nuværende tidspunkt bekendt med, at der er fagområder, der ikke er åbne for internationale studerende.

Boston University, Metropolitan College kan vejlede studerende til at ændre deres fagønsker, såfremt de fag, en studerende ønsker, anses for at være for svære for den studerende.


Hvad betyder fagkoderne?

Fagkoderne forklarer, hvilket studieområde faget ligger inden for, og hvilket niveau faget er på.

Den første række af bogstaver er en forkortelse for det studieområde, faget ligger indenfor. EC 341 er eksempelvis et fag, der ligger indenfor Economics (EC).

Det første ciffer i fagkoden viser, hvilket niveau faget er på.

  • For fag på bachelorniveau (undergraduate level) er det første ciffer 1-5 (for eksempel EC 341 eller MG 545).
  • For fag på kandidatniveau (graduate level) er det første ciffer 6 eller højere (for eksempel AD 741 eller CS 601).


OBS! Når du kigger på fag, er det vigtigt at vælge fag, som passer til det niveau, du skulle være på herhjemme. Hvis du er af sted på dit sidste år på bacheloren, og eksempelvis tager første års fag i udlandet, vil niveauet på fagene højst sandsynligvis være lavere, end hvad du er vant til. Et godt råd er, at vælge fag i udlandet der ligger på samme år, som det år du er af sted på.


Hvor mange fag?

Du skal være fuldtidsstuderende i universitetets øjne for at kunne få og overholde reglerne for dit studievisum.

Bachelorniveau (undergraduate level)

  • Et fuldtidsstudium er minimum 12 credit points per semester
  • De fleste fag giver 4 credit points.
  • 16 credit points giver normalt 30 ECTS. 

OBS! Vær opmærksom på, at det altid er din danske uddannelsesinstitution, der bestemmer, hvor mange fag du skal tage, for at det svarer til 30 ECTS. Der findes ingen officiel konverteringsskala. 

Bemærk at der kan være særlige forhold, der gør sig gældende.

Kandidatniveau (graduate level)

  • Alle Graduate Certificates er et semester med fire fag, hvilket svarer til et fuldtidsstudium.

OBS! Vær opmærksom på, at det altid er din danske uddannelsesinstitution, der bestemmer, hvor mange fag du skal tage, for at det svarer til 30 ECTS. Der findes ingen officiel konverteringsskala. 

Bemærk at der kan være særlige forhold, der gør sig gældende.

OBS! Alle har mulighed for at tage valgfrie fitness-fag på op til 2 credits uden at betale mere i undervisningsafgift (tuition fee).


Forhåndsgodkendelse

Hvis dit Study Abroad-ophold skal indgå i din danske uddannelse, er det vigtigt at få undersøgt tidligt i processen, hvordan du får en forhåndsgodkendelse. Der kan være en frist for, hvornår du senest skal søge forhåndsgodkendelse på din danske uddannelsesinstitution. Dette hænger typisk sammen med fristen for at være tilmeldt fag på din danske uddannelsesinstitution.

Læs mere om forhåndsgodkendelse


Kombiner dine fag med et praktikophold

På Boston University, Metropolitan College er det muligt at kombinere dit studieophold med et praktikophold på kandidatniveau, hvis du vælger at at tage universitetets Advanced Graduate Certificate in a Business field. Læs mere om praktikmulighederne.


Hele uddannelser på bachelor- og kandidatniveau

Vi har desværre ikke mulighed for at hjælpe dig med at søge ind på en hel uddannelse på Boston University, Metropolitan College.


Top-up bacheloruddannelse

Vi har desværre ikke mulighed for at hjælpe dig med at søge ind på en top-up bacheloruddannelse på Boston University, Metropolitan College.Sommerkurser

Vi har desværre ikke mulighed for at hjælpe dig med at søge ind på sommerkurser på Boston University, Metropolitan College.


Internship (Praktikophold)

Du kan kombinere dit semesterophold på Boston University, Metropolitan College med et praktikophold, hvis du søger ind på deres Advanced Graduate Certificate in a Business field.

Første semester tager du fag, det efterfølgende semester er du i praktik på fuldtid.

Praktikken er normalt ulønnet.


Sprogkurser

Vi kan desværre ikke hjælpe dig af sted på et sprogkursus på Boston University, Metropolitan College.


Specielle programmer

Der udbydes ikke specielle programmer på universitetet.