Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

47.145948, -122.442884

Læs på Pacific Lutheran University (PLU), Tacoma (nær Seattle)

 

Pacific Lutheran University (PLU) er et privat universitet grundlagt i 1890 af norske immigranter. Universitetet ligger på den amerikanske vestkyst i staten Washington tæt på byen Tacoma. Staten Washington ligger helt ud til Stillehavet og har bjergkæden Cascade Mountains. Der er derfor oplagte muligheder for at løbe på ski, sejle, tage på hvalsafari og se spækhuggere eller opleve den fantastiske natur i Nordamerika. PLU er beliggende en times kørsel i bil fra storbyen Seattle, der har ca. 1 million indbyggere. Seattle er kendt for sin kaffe (Starbucks), musikkultur og Space Needle. Her er der gode muligheder for at shoppe, gå på museum, høre musik og slappe af på en af byens mange cafeer. Derudover ligger Vancouver, Canada, 3 timer fra campus og Whistler et af de bedste skisportssteder i verden er kun 4 timer fra campus i bil.

PLU er et mindre universitet med 3.500 studerende, hvoraf ca. 150 er internationale. Idet PLU er et mindre universitet vil der også være klasseundervisning med omkring 20-25 studerende pr. fag og ikke forelæsninger som på mange store amerikanske universiteter. Fagene undervises af højt kvalificerede professorer og ikke Teaching Assistants. Hvis man har søgt til PLU i god tid vil man også få lov at vælge fag før afrejse. PLU's School of Business er AACSB accrediteret og er rangeret som en af de bedste Business Schools på private universiteter på den Amerikanske vestkyst.

PLU's campus ligger i en forstad til Tacoma. Campus er utrolig grønt, og der er direkte udsigt til et af USA's højeste bjerge Mt. Rainier. På campus ligger der, udover top moderne undervisningsfaciliteter, 10 forskellige kollegier (dorms), bibliotek, et fitnesscenter, indendørs swimmingpool, tennisbaner, fodboldbaner, basketball baner samt flere forskellige spisesteder og cafeer.

Læs mere om Tacoma og Seattle

Top 3 grunde til at læse på Pacific Lutheran University (PLU)
Top 5 fagområder på Pacific Lutheran University (PLU)
Top 3 fordele ved området uden for Pacific Lutheran University (PLU)
 


Top 3 grunde til at læse på universitetet

1. Oplev Amerikansk campus life på mindre universitet

Du vil som studerende på Pacific Lutheran University (PLU) blive en del af campus livet sammen med dine Amerikanske medstuderende. Kun 4% af de studerende er internationale studerende så du vil opleve den Amerikanske kultur og få Amerikanske venner.

2. Få fag på plads før afrejse

Hvis du søger i god tid vil du kunne vælge fag 5 mdr. før afrejse.  På PLU kan du vælge imellem alle fag som tilbydes.

3. Høj kvalitets undervisning

På PLU anvendes klasseundervisning med max 25 studerende pr. fag.  PLU er AACSB ranked ligesom CBS og ASB.  Der er et godt samspil mellem professorer og studerende og du vil altid kende dine professorer godt.  Undervisnings assistenter (Teacher Assistants) bruges ikke på PLU, alle fag bliver undervist af højt uddannede professorer.


Top 5 fagområder på universitetet

  1. Business
  2. Nursing
  3. Communication
  4. Music
  5. Education

OBS! Top 5 fagområder er de fem fagområder, universitetet generelt set selv synes, de er gode til. Det er ikke ensbetydende med, at disse fagområder er åbne for internationale studerende. Tjek hvad du kan læse på universitetet under "Hvad kan jeg læse?" eller i vores søgemaskine.


Top 3 fordele ved området uden for universitetet

1. Naturen i staten Washington og Pacific Northwest

Naturen i Washington er helt fantastisk!  Denne stat har alt; bjerge, skove og ligger helt ud til stillehavet. Skiløb, gåture i bjergene, kajakroning og hvalsafari er bare nogle af de ting du kan opleve.

2. Oplev Seattle, Portland og Vancouver

Er du mere til storbyer kan du besøge nogle af de smukkeste byer i Pacific Northwest; Seattle (1 times kørsel), Portland (2 timers kørsel) og Vancouver, Canada (3 timers kørsel).

3. Folk fra staten Washington er utrolig søde og imødekommende.

Amerikanerne fra Washington er kendte for at være afslappede, venlige og imødekommende.  Denne stemning vil du også møde på campus. De fleste i Washington har skandinaviske rødder og du vil derfor også opleve at skandinaviske helligdage bliver fejret både på campus og i staten.


Kontakt vores vejledningsteam, så vi kan hjælpe dig til udlandet

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold.
Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.

Din vejleder til dette universitet er Cecilia Flachs.

Kontakt os på 70 20 28 24 eller på vejledning@edu-danmark.dk, så vi kan hjælpe dig med at realisere din studiedrøm.

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.