Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

43.039937, -71.451087

Læs på Southern New Hampshire University (SNHU)

 

Southern New Hampshire University (SNHU) er et innovativt fremadstormende privat non-profit universitetet. SNHU's hovedcampus ligger ved Manchester, som er den største by i New Hampshire. Universitetet blev stiftet i 1932 og har i dag cirka 4400 studerende på campus - heraf mange internationale studerende fra mere end 70 lande.

Universitetet er især kendt for deres nye typer af business-programmer på både bachelor- og kandidatniveau. Du undervises af professorer med mange års praktisk erfaring indenfor deres fagområder, og fokus i undervisningen ligger i at forberede de studerende på arbejdslivet via case-studies og projekter taget ud af både det amerikanske og det globale erhvervsliv.

Universitetet ligger i naturskønt område med træer, bjerge og strande tæt på. Så der er rig mulighed for naturoplevelser såsom at vandre, bade, fiske eller at stå på ski - alt efter årstiden. Men derudover byder Manchester på mange kulturelle oplevelser, og hvis det skal være endnu større, ligger Boston en lille times kørsel derfra. Desuden er der ingen state tax i New Hampshire, så du vil nyde godt af lavere leveomkostningerne end i de fleste andre stater i USA.

Top 3 grunde til at læse på Southern New Hampshire University (SNHU)
Top 5 fagområder på Southern New Hampshire University (SNHU)
Top 3 fordele ved området uden for Southern New Hampshire University (SNHU)


Top 3 grunde til at læse på Southern New Hampshire University (SNHU)

 1. Mulighed for 3-årig bachelor-uddannelser som er SU berettiget fra første år (hvis uddannelsen bliver godkendt til SU)
   
 2. Universitetet giver automatisk et scholarship på 4500 USD per semester til alle danske studerende på bachelor-niveau (både hel uddannelse og study abroad)
 1. Der er mulighed for at kombinere din uddannelse med sport på konkurrenceniveau (NCAA - div. II)

Top 5 fagområder på universitetet

 1. International Business

 2. Sport Management

 3. Communication

 4. Computer Information Technology

 5. Engineering

OBS! Top 5 fagområder er de fem fagområder, universitetet generelt set selv synes, de er gode til. Det er ikke ensbetydende med, at disse fagområder er åbne for internationale studerende. Tjek hvad du kan læse på universitetet under "Hvad kan jeg læse?" eller i vores søgemaskine.


Top 3 fordele ved området uden for universitetet

 1. Området byder på mange forskellige naturoplevelser i form af strande, bjerge og skiløjper. Hvis du er til storby, ligger Boston kun 45-60 minutters køretur derfra.
 1. Moderne campus- og bolig-faciliteter, og internationale studerende fra mere end 70 lande.
 1. USA's tredje sikreste stat at bo i.

Kontakt vores vejledningsteam, så vi kan hjælpe dig til udlandet

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.
 
Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold.
Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.
 
Din vejleder til dette universitet er Stephanie Winther Sødorf.
 
Kontakt os på 70 20 28 24 eller på vejledning@edu-danmark.dk, så vi kan hjælpe dig med at realisere din studiedrøm.
Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.