Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse
Sådan kan du bo på Southern New Hampshire

Bolig på Southern New Hampshire University

Generelt om bolig
Boligmulighederne på universitetet


 Generelt om bolig

Det er dit ansvar at finde bolig, når du rejser ud og studerer i udlandet. Til gengæld tilbyder vi dig adgang til gode råd og ideér ved at:

  • invitere dig til at blive medlem af vores individuelle facebookgrupper for studerende, der har været på, eller skal af sted til samme destination som dig. 
  • sende dig en pre-departure guide, hvor du kan læse om generelle råd til bolig i udlandet, specifik information om boligmulighederne på destinationen samt gode råd fra tidligere studerende, der har været af sted på universitetet.
  • invitere dig til et pre-departure webinar inden afrejse, hvor du vil få generel information og råd til boligsøgning.

Udover det, er du også altid velkommen til at kontakte os, så tager vi gerne en snak med dig om, hvilke muligheder der er.

Det kan være en smule angstprovokerende at tage af sted til et helt nyt land, og ikke helt vide hvor du skal bo. Det kan vi sagtens forstå, men vi er sikre på, at det hele nok skal gå. Vi har i hvert fald aldrig hørt om nogen, som ikke har fundet et sted at bo, mens de var ude at læse.


 Boligmulighederne på universitetet

På SNHU er der mulighed for at bo på campus for studerende på study abroad og hele uddanneler på både bachelor og kandidatniveau. Universitetet garanterer bolig for bachelorstuderende på study abroad og en hel bachelor-uddannelse, hvis du søger inden den anbefalede dato.

Du vil få mere information om mulighederne, når du er optaget på universitetet.


 

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.