Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

SUNY College at Old Westbury

Celine fra SUNY

Semester på SUNY gav fremtidsafklaring

I foråret 2014 gav et semester på SUNY Old Westbury Celine afklaring på fremtiden. “I mine seks måneder på universitetet blev jeg mere selvstændig og fandt ud af, hvilken retning jeg fremover ville gå,” fortæller hun. De forskelligartede kulturer på universitetet var blandt andet noget, Celine gerne ville udforske mere.

studie- og praktikmessen EDU Days blev Celine opmærksom på SUNY Old Westbury, hvor universitetsrepræsentanten Mary Marquez Bell formåede at præsentere universitetet på en jordnær måde, hvor hun fortalte om de studerende, universitetet, campus og undervisningen på en meget dynamisk og indbydende måde. Det var netop dét, der blev grundlag for Celines valg af universitet.

”Jeg føler mig som en del af ’The American Dream’”

Celine mindes tydeligt hendes første skoledag, hvor alle de studerende introducerede dem selv for de resterende i klassen. Flere af de studerende introducerede dem selv som dansere, sangere, modeller, radioværter etc. ”Deres præsentationer af dem selv viste, at de ikke var bange for at udtrykke deres drømme og forfølge dem.”

To år efter semesterets afslutning valgte Celine at tage tilbage til USA på et praktikophold og den beslutning var delvist grundet hendes oplevelse på SUNY Old Westbury. Hun var vild med den måde de studerende engagerede sig i hinanden og især den måde underviserne engagerede sig i de studerende. Hun husker tydeligt alle underviserne i USA, og sammenlignet med hendes studie i Danmark, hvor hun knap husker underviserne.

Selvom Celine er opvokset i Danmark føler hun nu, at hun lever den amerikanske drøm. For nylig afsluttede hun et tre-måneders praktikophold i en stor Public Relations-virksomhed på Manhattan i New York. Hendes indsigt og forståelse for forskellige kulturer gav hende en masse værktøjer til at kunne samarbejde med klienter fra hele verden.

Fremtiden er USA

Næste skridt for Celine er en praktikplads hun har fået tilbudt ved det Danske Konsulat i Chicago, Illinois, hvor hun skal arbejde med kommunikationen med henblik på at skabe og vedligeholde relationer mellem Danmark og USA både i forhold til optimeringen af bæredygtig vandforsyning og handel på tværs af landende.

Vil du, ligesom Celine, også gerne finde afklaring på din fremtid? Kom til vores infomøder, og hør mere om dine muligheder. Tjek vores kalender her.

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.