Kom lettest til udlandet: Deltag i events og mød EDU's universiteter, vejlederteam og tidligere studerende

9. januar, 2023

Drømmer du om at læse i USA, Canada, Australien, New Zealand, Asien eller måske England? 🌍

Så skal du læse med her!

EDU har et ubegrænset antal pladser på vores universiteter, så du har super gode muligheder for at komme afsted. Og du kan komme afsted allerede i år.
Du kan studere et semester i udlandet, som en del af din danske uddannelse, bruge dit sabbatår i udlandet, læse sommerkurser eller tage en hel uddannelse i udlandet via EDU.

Hvis du lettest muligt vil finde det beste universitet for dig og få styr på ansøgningsprocessen, må du ikke gå glip af disse events:

1. februar, kl. 14:30-18:00 (åbent hus): EDU Days studiemesse i Aarhus 

2. februar, kl. 14:30-18:00 (åbent hus): EDU Days studiemesse i København
 

Hvad får du ud af at deltage?

  1. Ved at deltage i vores online events eller EDU Days, kan du finde det perfekte sted at udleve dine studiedrømme! Du kan møde mange af vores universiteter fra hele verden, og snakke med universitetsrepræsentanter om dine muligheder på deres universitet. 
  2. Du kan høre oplæg fra en tidligere EDU-studerende, der netop er kommet hjem fra deres eget studieophold, så du får inspiration og gode råd til at realisere dine drømme om at studere i udlandet!
  3. Svar på dine spørgsmål fra EDU's erfarne vejlederteam. Uanset om du er usikker på om du lever op til optagelseskravene, vil have ansøgningsprocessen forklaret eller om bare mangler lidt inspiration, så kan du snakke med en EDU-vejleder, og blive meget klogere på netop dine muligheder. 
     

Tilmed dig her:

Det er 100% gratis at deltage i vores events, ligesom EDU's vejledning til dig. Klik på det event, du gerne vil tilmeldes og læs mere om programmet, deltagende universiteter samt hvor og hvornår eventet afholdes. 

Inden eventet får du også tilsendt en guide til forberedelse, så du får størst udbytte af hvert event. 

1. februar 2023, kl. 14:30-18.00: EDU Days i Aarhus

TILMELD DIG TIL EDU DAYS I AARHUS


2. februar 2023, kl. 14.30-18.00: EDU Days i København

TILMED DIG TIL EDU DAYS I KØBENHAVN

Skal vi hjælpe dig til udlandet? 

Ring til os på 70 20 28 24 eller skriv til os på vejledning@edu-danmark.dk, så du kan komme tættere på din drøm om et studieophold i udlandet!

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24.
Tjek åbningstider her.

Hvilken type ophold?
Ønsket studiestart
Jeg er ikke en robot Read more
To prevent bots, crawlers and similar malicious digital agents to spam and misuse webforms, a special checkbox like this can help to block such agents.